PokerNews' Guide Til At Vinde Freerolls

PokerNews' Guide Til At Vinde Freerolls 0001

Der findes ikke mange artikler og strategier omhandlendefreerolls . Dette skyldes primært at folk ikke er særligt fokuserede omkring freerolls og ikke spiller på samme måde, som hvis det var for deres egne penge. At vinde freerolls er dog en sikker måde og hvis man putter lidt ekstra tanke i det er det ikke så svært igen.

Mange mennesker gider ikke spille freerolls, fordi man for det meste skal spille imod flere tusinde andre spillere om en lille præmiepulje. Ingen gider at grinde i 6 timer for at vinde $3, hvilket betyder at ens game-selection er vigtig. Normalt er det bedste freerolls dem som tilbyder en fair præmiepulje med et relativ lavt antal deltagere. Det er svært at se forbi PokerNews når det kommer til den slags freerolls - vores eksklusive deals med online pokerrum har normalt store udbetalinger og blot en smal gruppe spillere. Du behøves ikke sidde hele natten for at spille og hvis du kommer i pengene vinder du også en god slat penge på det. Se vores freeroll-oversigt for at se hvad vi kan tilbyde af freerolls.

De første levels i en freeroll er meget mere kritiske og krævet mere opmærksomhed end i en normal MTT. I en freeroll har man mange flere store bestlutninger. Det førrste man skal overveje er den "maniac-time" som altid forekommer i freerolls, hvor folk den første time enten prøver at doble op eller buste. Istedet for at tage denne taktisk til sig bør man istedet for spille tight og agressiv og lade "maniac"-spillerne komme til dig. Hvis man får en prima-hånd den første time bliver det lige så nemt at doble op som det er at skyde fisk i en tønde.

Noget andet man skal være opmærksom på i starten af turneringen er de mange døde penge. Mange folk registrerer sig til turneringerne men glemmer eller gider ikke deltage når turneringen starter. Dette betyder at en masse sit-outs vil poste blinds indtil de poster. Normalt skulle dette anses som gratis chips og man bør også gå efter disse chips, men lad vær med at kæmpe for hårdt for disse chips - de skøre maniacs vil kæmpe endnu hårdere for dem. Det er langt bedre at vente et par levels indtil blinds er højere og antallet af maniacs er faldet og derefter begynde at stjæle noget som samtidig også er værd at stjæle.

Længere henne er det vigtigt at være opmærksom på hvor svagt feltet er. De fleste i en freeroll folder simpelthen ikke en god hånd. Selv gode spillere bliver til fisk i en freeroll, hvilket er derfor valuebetting istedet for bluffs er vejen man bør gå.

Imod og på boblen vil folk fokusere på pengepræmierne og låse sig fast i et tight spil for at komme i pengene. Husk på at du ikke har invisteret noget andet end din tid og de store penge er på final table. Så istedet for at spille for at komme i pengene bør man spille for en sejr. De fleste andre spillere har sat sig for stille og roligt at kravle sig op i præmier - så dette er en god mulighed for dig at skifte gear og spille meget mere agressiv for at bygge en god stack op og komme stort i pengene.

Nogle freerolls kræver at du har optjent et vist antal points før du kan deltage. Vi anbefaler at du gør det igennem SNGs. Grunden til dette er at niveauet på et final table vil være så ringe at du vil opnå et edge hvis du træner i SNGs. De fleste freeroll-spillere ved ikke hvornår de skal justere når spillet bliver shorthanded eller heads-up, så ved at være god til SNGs forøger du din chance for at vinde og tage den store præmie!

Husk at der vil være en stor varians når man spiller freerolls - heldigvis er det ikke for ens egne penge og når man får øvet sig og kommer ind i en rytme vil man begynde at vinde mere og mere og kunne nyde den fantastiske følelse af at vinde stort for ingen penge.

Har du læst om vores nye $40.000 Freeroll Serie fra Lock Poker? Lock Pro Supremacy har ikke blot 4x$7.500 Freerolls men også 25 $100 Lock Pro Bounties i hver turnering - så du kan booste din bankroll selv hvis du ikke når pengene.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories