Privat $10.000 Garanteret Turnering Hos Poker770 - Åben For Alle Med Password, Forventet Overlay

Poker770

Få passwordet her til vores $10.000 garanteret turnering mandag hos Poker770.

En ting som er bedre end en freeroll er når en turnering har et markant overlay. Det er når siden garanterer en præmiepulje, men ikke nok deltagere møder op til at udfylde præmiepuljen så der er ekstra penge i puljjen. Dette betyder at ens buy-in på fx $5 kan få en værdi på $10 uden at modstanden bliver sværere.

Vi forventer et overlay i vores $10.000 Garanteret Turnering hos Poker770 imorgen Mandag d. 13. december klokken 21:35 CET. Turneringen har et $5.50 buy-in med uendelige $2 rebuys.

Et overlay er højst sandsynligt i denne turnering. Udover at have $10.000 Garanteret præmiepulje er det også en turnering beskyttet med password kun for PokerNews spillere.

For at kvalificere til denne og fremtidige turnering skal du oprette en Poker770 konto, lave et minimumsindskud og have de $5.50 til at købe sig ind i turneringen med samt passwordet som vil blive frigivet her på turneringsdagen.

Passwordet er

pnpn770

$2770 PokerNews Freeroll Søndag


Allerede i imorgen har vi en turnering hos Poker770 med en præmiepulje på $2.770 i aften klokken 20:35 CET, som er åben for allle. Alt du skal bruge et minimumsindskuddet samt passwordet som er hppyny.

download Poker770, lav et indskud og deltag i nogle af de bedste value-turneringer på nettet.

More Stories

Hvad mener du?