Ugen På PartyPoker: Forsmag På WPT Sæson 9, Tony G Reflekterer på En Stor Uge For Poker og PokerNews Redaktør Gæst I The Poker S

I denne uge kan du få en forsmag på sæson 9 af World Poker Tour, Tony G reflekterer på en stor uge for poker samt meget mere.

WPT Season IX Kampagne
Det er svært at tro vi allerede er ved den 9. sæson af World Poker Tour men det er realiteten. Se her hvad du kan forvente af se i sæson 9:

Gratis $50 Bankroll + Gratis Måned Hos PokerNews Strategy fra PartyPoker
Når du opretter en ny $50 GRATIS PartyPoker konto får du også en gratis måned hos PokerNews Strategy samtidig med. Dette tilbud er eksklusivt for Club PokerNews og det kunne ikke være nemmere at få. Først skal du oprette dig på vores $50 GRATIS Side og oprette en ny PartyPoker konto via vores guide, vær sikker på at du bruger koden DK50FREE. For at få din gratis $50 bankroll på PartyPoker uden at skulle lave noget indskud eller opgive nogle bankinformationer.

Når din PartyPoker konto har modtaget de første $25 af dine gratis $50 vil du modtage en email med info om din gratis måned hos PokerNews Strategy. Denne vil videreføre dig til en speciel side for denne kampagne. Du SKAL benytte samme email-adresse her som du oprettede dig med hos PartyPoker for at vi kan give dig en gratis måned hos PokerNews Strategy.

Tony G Reflects on a Big Week in Poker
Tony G er som altid aldrig tilbageholden når det kommer til at udtrykke hans sande mening - i denne uge på hans blog kommenterer han på nogle af de store ting som er sket den sidste uge for poker:

  • "Congratulations to Antonio Esfandiari on winning the WPT Five Diamond Classic at Bellagio. The waitresses at every nightclub in Vegas can now expect good tips."
  • "Andrew Robl also made the final table, not bad for a nit."
  • "Isildur1 getting his sponsorship deal – I wish him the best of luck, he’s a good kid but he should have turned up at the PartyPoker.com Big Game and worn the mask. I hope he has now passed his driving test. It goes without saying that when I get the opportunity i will crush his young soul."

Ugen På PartyPoker: Forsmag På WPT Sæson 9, Tony G Reflekterer på En Stor Uge For Poker... 101

Du kan læse mere på Tony Gs blog.

PokerNews Redaktør i The Poker Show med Jesse May
PokerNews redaktør Matthew Parvis besøgte PartyPoker Poker Show med Jesse May. De diskuterede bl.a. forandringerne som foregår ved live-turnering og hvad man kan forvente af PokerNews holdet i fremtiden. Du kan høre podcastet her.

Eksklusiv PokerNews Reload Bonus
Hvis du allerede har oprettet dig på PartyPoker via PokerNews så har vi gode nyheder til dig. Vi har netop annonceret en eksklusiv reload-bonus for vores spillere - ligemeget hvordan de oprettede sig, bare så længe det var via PokerNews. Lav et indskud på mindst $25 og indtast koden "PNEWS50" for en 100% match bonus op til $50. Der er ingen bedre Party Reload bonus!

PartyPokers normale indskuds-bonusser krævet at du optjener PartyPoints svarende til 10X af bonus-beløbet, men dette eksklusiv tilbud krævet kun 3X bonus-beløbet for at give dig dine gratis penge..

Ugen På PartyPoker: Forsmag På WPT Sæson 9, Tony G Reflekterer på En Stor Uge For Poker... 102
Ugen På PartyPoker: Forsmag På WPT Sæson 9, Tony G Reflekterer på En Stor Uge For Poker... 103

Hvad mener du?

More Stories