WSOP 2018

Aussie Millions $250.000 Super High Roller Event Startet Med 20 Deltagere

Aussie Millions $250.000 Super High Roller Event Startet Med 20 Deltagere 0001

Da holdet bag årets Aussie Millions offentliggjorde at der ville blive et Super Highroller event med et buy-in på $250.000 skabte det stor opmærksomhed.

En endnu større opmærksomhed blev skabt omkring eventet op til starten da der pludseligt kom venteliste på eventet, som ellers kun var ment skulle spilles som en Winner Takes it all SNG med 9 deltagere.

I lang tid havde i alt 13 spillere ønske om at deltage i turneringen, hvilket skabte en del diskussioner blandt turneringsledelsen og spillerne om hvorvidt man skulle dele de op i to mindre borde og om der skulle være præmier til top2 istedet.

Diskussionen om bordfordelingen blev noget nemmere i løbet af dagen da i alt 18 spillere havde tilmeldt sig og man derfor kunne lave turneringen om til 2 fulde borde. 50 minutter efter turneringen var startet og lige efter James Obst, som den første havde bustet ville flere spillere dog med, hvilket blev accepteret. Hvorvidt der skal være penge til 2 i stedet for én spiller mangler stadig at blive afklaret.

Feature Table

SædeSpiller
1Tom Dwan
2Phil Ivey
3Alexander Kostritsyn
4Richard Yong
5Chris Ferguson
6John Juanda
7Tony Bloom
8Nikolay Evdakov
9Roland de Wolfe
10Andrew Feldman

Bord 2

SædeSpiller
1Annette Obrestad
2Wang Qiang
3David Benyamine
4James Obst - UDE
4Eugene Katchalov
5Sam Trickett
6Paul Phua
7Erik Seidel
8Daniel Cates
9James Bord

Du kan følge turneringen via live-updates på PokerNews' Liveopdateringsside

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories