888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Full Tilt Poker Lancerer Multi Entry Turneringer

Multi Entry Tournaments

Prøv den spændende nye turneringstype "multi entry tournaments" når du downloader Full Tilt Poker i dag.

Full Tilt Poker har endnu engang ændret online poker for altid med en ny revolutionerende turneringsform. Multi Entry Tournaments tillader den samme person at registrere sig op til 4 gange til den samme turnering, hvilket giver dem mulighed for at multitable samme turnering.

Hver registrering vil have sin egen chipstack. Man kan vælge at registrere alle på én gang eller som ‘second chance’. Alle dine registreringer vil sidde på forskellige borde og du kan max have samme antal spillere i turneringen, som der er borde tilbage. Hvis du er med i en turnering flere gange end der er borde vil dine spillere blive samlet” til én.

Denne regel gør at man eliminerer spillerens mulighed for at spille "sammen" med sig selv på et bord. Når man køber sig ind i en turnering flere gange forøger man dog sine chancer mærkant, da man får væsentlig flere chips og flere chancer for at tage store chancer for at gamble mere for sine chips, da man blot kan købe sig ind en gang til hvis man buster. Det bedste af det hele er at når folk har muligheden for at købe sig ind så mange gange så booster man samtidig præmiepuljen, hvilket er godt for alle deltagere i turneringen

Full Tilt Poker Lancerer Multi Entry Turneringer 101

Der er allerede et stort udbud af denne slags turneringer. Bl.a. 6 FTOPS events, Sunday Mulligan og $1,5 millioner guaranteed turneringen i slutningen af måneden. Det er soleklart at Full Tilt går efter at få disse turneringer til at blive standarden i fremtiden.

Du kan prøve denne slags turneringer selv ved at downloade Full Tilt Poker i dag.

Full Tilt Poker Lancerer Multi Entry Turneringer 102

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories