888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Galen Hall Vinder PokerStars Caribbean Adventure Main Event

Galen Hall

PokerStars Caribbean Adventure Main Event har fundet en vinder efter et fantastisk final table. Vinderen efter 10 timers spil blev Galen Hall, som nu er $2,3 millioner rigere!

Hall startede dagen som nummer 2 i chips efter Chris Oliver. Da de var nået ned til de sidste to var det også Galen Hall og Chris Oliver som sad tilbage. Hall havde 13,1 millioner chips imid Olivers 33,395 millioner. Allerede fra starten af heads-up duellen kom der aktion i en stor hånd, hvor Galen skulle lave et kanonfold for at redde sit turneringsliv.

Fra knappen raiser Hall til 450.000 med {8-Clubs}{4-Hearts}. Oliver caller i big blind med {A-Diamonds}{2-Spades}. Floppet kommer {5-Diamonds}{3-Diamonds}{2-Clubs}. Oliver tog føringen med sit par i 2'ere, men Hall havde et open-ended straight draw. Oliver checker og Hall byder 575.000. Oliver caller.

Turn {2-Hearts} - bordet parrer og giver Oliver trips. De checker begge.

På river kom et af de værste kort for Hall {A-Spades}. Hall har ramt sin straight, men Oliver har ham slået med sit fulde hus. Oliver checker med sit fulde hus. Hall skyder et bet af på to millioner og går direkte ind i Oliverss fælde. Oliver tænker et øjeblik og begynder at tage chips frem. Derefter går han all-in for max value og med mulighed for at afgøre det hele allerede der. Hall tænker et par minutter, men vælger til at folde hånden og Oliver kan tage potten ned uden at vide han var meget tæt på at få det afgjort.

Hall kæmpede videre imod Oliver i et par timer indtil han fik en dobling med par dame på et {J-Diamonds}{10-Hearts}{9-Spades}{6-Clubs}{9-Diamonds} board, hvor Oliver betaler hans all-in på river med {8-Diamonds}{6-Hearts}.

Efter det så det ud til at Hall havde fået nyt mod og kort efter kunne han lave endnu en stor dobling. Hall flopper top two par imod Oliver bund to par på et {A-Spades}{4-Hearts}{2-Clubs} board. Hall hånd holder efter de er all-in og efter at have doblet til 19,7 millioner sidde de begge to nu meget tæt.

I den næste hånd har Hall samlet to konger op og kommer endnu engang all-in imod Olivers {A-Hearts}{9-Spades}. Endnu engang dobler han og er nu massiv chipleader med lige under 40 millioner imod Olivers syv millioner.

I den sidste hånd i turneringen kommer der all-in med Halls {A-Clubs}{8-Clubs} imod Olivers {Q-Hearts}{Q-Clubs}. Floppet kommer {A-Spades}{K-Diamonds}{8-Spades} og Oliver skal nu ramme en dame for at overleve. Med {2-Hearts}{K-Spades} på turn og river var det hele ovre. Oliver startede final table med et stort chiplead, men havde ikke heldet med sig og måtte nøjes med en 2. plads til $1m8 millioner.

Final Table Results

PlaceringSpillerPræmie
1Galen Hall$2.300.000
2Chris Oliver$1.800.000
3Anton Ionel$1.350.000
4Sam Stein$1.000.000
5Mike Sowers$700.000
6Bolivar Palacios$450.000
7Max Weinberg$300.000
8Philippe Plouffe$202.000

Tillykke Galen Hall, 2011 PCA Main Event mester og $2,3 millioner rigere!

Galen Hall Vinder PokerStars Caribbean Adventure Main Event 101

Relaterede spillere

Hvad mener du?