isildur1s Sande Identitet Bekræftet

isildur1s Sande Identitet Bekræftet 0001

Isildur1 stormede ind på pokerscenen i oktober 2009. Siden da har han haft sine op og nedture med swings på millioner - under hele forløbet skjult under sit nick og med mange forskellige spekulationer fra pokermiljøet om hvem ilsildur1 i virkeligheden var.

I løbet af middagspause på day 1a ved PokerStars Caribbean Adventure Main Event blev et bord sat op i lokalet til en speciel heads-up duel mellem spilleren, som skulle afsløres som Isildur1 og en modstander. Hele bordet blev omringet af en cirkel af mennesker som ville se til. Midt i det hele dukkede Team PokerStars Proen Bertrand "ElkY" Grospellier og gik op til bordet for at spille imod Isildur1. Et par minutter efter blev spilleren afsløret da et mørk gardin blev løftet

Efter en kort annoncering åbnede gardinet og ud kom den 20-årige svensker Viktor Blom fra skyggerne mens kameraerne blitzede løs og tilskuerne klappede af svenskeren. Med Team Pro Sweden mærker på begge arme indtog Blom hans sæde overfor ElkY mens kameraerne kørte løs. Derefter begyndte duellen med blinds på $25/$50 og en startstack på $10.000, mens publikum klemte sig sammen for at komme så tæt på bordet som muligt.

Midt i kampen havde Blom tid til at svare på 5 spørgsmål fra medierne:

Is it a relief to finally reveal your identity?

I think a lot of people have known for a long time who I really am, so it doesn't make a big difference to me. But when I signed for PokerStars I felt like it was the right time to reveal my identity.

What unique qualities will you bring to Team PokerStars Pro?

I think I am the best online heads-up no-limit hold'em player in the world but I'm looking forward to learning a lot from the other Team Pros and helping them with their games too.

How will this unveiling affect your future action?

I will now be playing lots of EPT events and I really want to focus and win one in 2011. I also think I'll have some great SuperStar Showdown matches at PokerStars.com now that people know who I really am.

Who do you respect the most on Team PS Pro?

Daniel Negreanu and Johnny Lodden.

What did you do to improve your game?

Nothing — I just lose a lot and that helps me learn [laughing].

PokerNews ønsker Blom velkommen til Team PokerStars og håber på endnu mere aktion fra den unge svensker på sites højeste borde.

isildur1s Sande Identitet Bekræftet 101

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?