Kvalificer Dig Til Aftenens $10.000 Lock Supremacy Freeroll

Kvalificer Dig Til Aftenens $10.000 Lock Supremacy Freeroll 0001

Opret dig hos Lock Poker via PokerNews i dag for at spille med i den første af fire eksklusive $10.000 Freerolls - turneringen har en præmiepulje på $7.500 præmiepulje og 25 $100 Lock Poker Bounties.

Lad Jagten Begynde....

Har du talentet til at spille imod nogle af de bedste i verden? PokerNews og Lock Poker giver dig nu muligheden for at spille med i en helt speciel freeroll serie. Udover at kunne deltage i 4 $7.500 Freerolls, du får også muligheden for at spille imod alle proerne fra Lock Poker og hver gang du slår en ud får du en $100 bounty.

Så du skal ikke engang nå i pengene for at vinde stort i denne freeroll eftersom det kan give mere at slå en Lock Poker Pro ud end hvad normale deltagere i freerolls får for at nå final table. 25 Lock Poker Pro og gæster vil spille i alle 4 freerolls. Hvilket betyder at du spiller med i kampen om de $10.000 der er totalt i bounty.

Hver $100 Bounty vil automatisk bliver overført til din konto af Lock Poker.


$40.000 Lock Pro Supremacy Oversigt

6. januar, 21:00 CET Hosted af Matt Stout
20. januar, 21:00 CET – 6 Max Hosted af Brett Jungblut
3. februar, 21:00 CET Hosted af Eric Lynch
17. februar, 21:00 CET- 6 Max Hosted af Stevie Devlin

Kvalifikation

Den første af de fire freerolls bliver spillet i dag d. 6. januar - for at kvalificere dig til denne freeroll samt de kommende i serien skal du gøre følgende inden kvalifikationsperioden udløber to timer inden turneringen starter:

* Opret dig hos Lock Poker via PokerNews
* Lav et $50 indskud og benyt bonus-koden DKPNEWS1000
* Optjen 50 Lock Poker Points i hver turnerings kvalifikationsperiode

Nuværende PokerNews spillere hos Lock Poker kan også deltage så længe de har lavet indskud for $50 og opfylder point-kravene.

50 Lock Poker Points svarer til $5 i rake og kan nemt optjenes via cash-game eller SNGs på kort tid. Nye PokerNews spillere kan få det meste ud af siden via en bonus man ikke finder andre steder. 200% op til $1000 når man benytter bonuskoden DKPNEWS1000

Der er så meget value i denne serie man ikke finder andre steder. Udover præmiepuljen på $10.000 er der hele 25 $100 bounties som gør turneringerne ekstra gode (Især når man tænker at nogle af Lock Proer ikke når at spille turneringerne og derved ikke yder nogen modstand). Udover det får du chancen for at prøver kræfter med nogle af de bedste spillere i verden og endda chancen for at slå dem ud!

Den første turnering finder afsted allerede i aften, så skynd dig at downloade Lock Poker, lav et indskud på $50 eller mere, benyt bonuskoden DKPNEWS1000 - optjen det krævede antal points og vær klar til at tage kampen op imod proerne!

Kvalificer Dig Til Aftenens .000 Lock Supremacy Freeroll 101

Hvad mener du?

More Stories