Næste Eksklusive Winner Poker $2.500 Freeroll I Aften - Kvalifikationen Stadig Åben

Næste Eksklusive Winner Poker $2.500 Freeroll I Aften - Kvalifikationen Stadig Åben 0001

Winner Poker har løftet sløret for $22.500 i eksklusive Club PokerNews freerolls som får os helt frem til januar 2011. To gange i månedern kan du deltage i vores $2.500 Freerolls hvor præmierne bliver udelt efter Winner Pokers standart præmieudbetalingsstruktur og består af en startstack på 2.500. Nu er kvalifikationskravene endda blevet gjort meget nemmere!

PokerNews $2.5k Freerolls
Januar 4, 18
Tid: 20:35 CET

For at spille med skal du downloade Winner Poker via PokerNews, opret en ny konto med bonuskoden DKPNEWS og optjene 10 Winner Points som skal bruges til buy-in for hver freeroll. Eksisterende PokerNews Winner Poker spillere er også velkomne så længe de opfylder kvalifikationskravene.

10 Winner Points er det mindste som du vil se for en freeroll af denne type på iPoker netværket. Det svarer til 50 cents betalt i rake og du kan ikke blot gøre det stille og roligt på en halv time ved cashgame-bordene, du kan vælge at spille bare én $5 SNG or at være med!

Der er masser af grunde til at spille hos Winner Poker. Bl.a. har de deres 100% op til $500 første indskuds-bonus. Udover det er der FaceBook Freerolls samt satelitter til næste års Irish Open. [/B]

Næste Eksklusive Winner Poker .500 Freeroll I Aften - Kvalifikationen Stadig Åben 101

Skynd dig, den første freeroll finder sted i aften d. 4. januar

Husk at bruge koden DKPNEWS, ellers vil du ikke kunne deltage i disse fantastiske freerolls samt fremtidige Winner Poker kampagner.

Næste Eksklusive Winner Poker .500 Freeroll I Aften - Kvalifikationen Stadig Åben 102

Hvad mener du?

More Stories