Online Poker 2011: Få Størst Profit På Bordene I det Nye År

Online Poker 2011: Få Størst Profit På Bordene I det Nye År 0001

Du har sikkert allerede lavet en masse nytårsfortsæt og hvis de involverer poker handler de sikkert om at lave så mange penge som overhovedet muligt. Vi vil give dig den bedste start du kan få for at opnå dette fortsæt via denne guide til, hvordan du kan booste din bankroll i 2011.

$50 Gratis Uden Indskud Bonus Hos PartyPoker

Tusindvis af glade Club PokerNews spillere har allerede gjort det og nu er det den tur til at få det meste ud af vores $50 Gratis bonus hos PartyPoker. Du skal ikke lave noget indskud eller give nogen bankinformationer for at få dine $50 - og som en ekstra bonus får du også en gratis måned hos PokerNews Strategy så du kan få det bedste ud af din gratis bankroll!

Følg vores Party Poker $50 Gratis guide for at få dine penge.

Full Tilt $100.000 Første Indskud Freeroll

Flere og flere pokerum tilbyder en god bonus for at få dig igang på bordene (Præcis som den $600 bonus Full Tilt tilbyder) - men ingen udover Full Tilt tilbyder en eksklusive $100.000 freeroll for nye spillere. Udover at spille i en 100k turnering vil feltet være blødt og fyldt med nybegyndere.

Opret dig hos Full Tilt Poker

Unibet €1.000 Bonus for Hver PokerNews Spiller

Uden tvivl en af de bedste bonusser du finder. Om du laver et indskud på €1.000 eller bare minimum, så vil PokerNews spillere blive belønnet med en €1.000 første indskud bonus.

Opret Dig Hos Unibet Poker.

Sælg Procenter

Hav en god bankroll management og få mulighed for at deltage i turneringer du normaltvis ikke vil have råd til ved at sælge procenter i dig sælg. Opret en ny konto hos ChipMeUp, hvor du kan sælge procenter i dit online og live-spil samt købe procenter i nogle af verdens bedste spillere.

Besøg ChipMeUp

Lock Pro Supremacy

Den første store PokerNews Freeroll serie i 2011 og muligvis en af de bedste. Der vil være 4 eksklusive $7.500 freerolls med start i januar - dette er blot begyndelsen. Udover at spille imod det højtrangerede Team Lock Poker Pro får du også penge for at slå dem ud. Hver gang du slår en pro ud får du udbetalt en $100 bounty. Hver turnering vil have deltagelse af 25 pros per turnering, så du kan vinde store penge selvom du ikke når langt i turneringen.

Opret Dig Hos Lock Poker

Rush Poker

Ja vi ved det - det er snart et år siden at dette revolutionerende spil blev indført og mange har allerede fundet strategien til at spille dette lynhurtige spil. Dog har denne spilform potentialet til at blive det blødeste spil i år 2011 pga smartphones. Rush Poker Mobile kom for nyligt og vi tror at dette kan skabe en helt ny bølge af gamblere, som lige skal have et pokerfix mens de er på farten. Fortsæt med at spille på din computer og du bør have en stor edge imod spillere, som burde lave noget andet på farten end at spille computer på sin mobiltelefon.

Opret Dig Hos Full Tilt Poker

Bookmark Vores Freerolls Side

2010 var et fantastisk år for Club PokerNews med hundretusindevis af dollars i freerolls - mange med præmiepuljer på femcifrede beløb. I 2011 bliver dette endnu større og bedre med planer om at finde de største freerolls på nettet. Ikke flere $500 freerolls med 2000 deltagere - hold øje med vores side for de største og bedste freerolls på nettet.

Besøg vores freerolls side.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories