Online Railbird: Scott "URnotINdanger2" Palmer Oppe Med Over En Million For I År.

Online Railbird: Scott "URnotINdanger2" Palmer Oppe Med Over En Million For I År. 0001

De største hænder de sidste par dage på Full Tilt Pokers high-stakes borde har været imellem Patrick Antonius og PokerNews Strategy pro Scott "URnotINdanger2" Palmer. Sidstnævnte har fået en fantastisk start i 2011, hvor han er oppe med mere end $1,1 millioner - meget af dette tjent på sine sessions imod Antonius and Tom "durrrr" Dwan.

Palmer og Antonius spillede en session på $500/$1,000 pot-limit HA hvor ni hænder nåede over $200.000. Mens Antonius fem at disse pots var det Palmer som tog den største:

I den største pot sidder Antonius på knappen og raiser til $3.000. Palmer trebetter til $9.000 og Antonius gav straks igen til $16.000. Palmer caller og checker da floppet kommer {9-Clubs}{4-Hearts}{3-Clubs}. Antonius better $32.000. {J-Hearts} på turn og Palmer tager nu kontrol med et $96.000 bet. Antonius svarer igen med et all-in for $128.000 total. Palmer caller hurtigt og følgende hænder bliver vist:.

Palmer: {J-Clubs}{10-Hearts}{8-Hearts}{4-Clubs} (to par, open-ended straight draw, to flush draws)
Antonius: {A-Spades}{J-Diamonds}{8-Diamonds}{6-Spades} (top par, top kicker)

Potten er på $352.000 og Antonius har kun 10% chance for at vinde. De valgte at køre den to gange men ingen af gangen hjalp Antonius. Den første river var {K-Hearts} som gav Palmer en flush. Anden gang {Q-Diamonds} dukkede op som gav Palmer en straight. Palmer vandt dermed den største pot i hans karriere på Full Tilt.

Den næstestørste pot på $261.000 gik til Antonius. Palmer var på knappen og raiser til $2.500 men blev hurtig mødt af et raise på $9.000 af Antonius. Palmer caller og floppet kommer {7-Hearts}{4-Hearts}{3-Spades}. Antonius check-caller $12.000 fra Palmer, {K-Spades} på turn. Endnu et check fra Antonius og Palmer better $31.000 efterfulgt af et $109.000 all-in raise fra Antonius og Palmer caller med {9-Spades}{7-Spades}{7-Diamonds}{5-Diamonds} for et set og flush draw, mens Antonius kan vise {A-Spades}{J-Clubs}{8-Spades}{5-Clubs} for et straight draw og nut-flush draw — 30% chance for at vinde. Igen kørte de den to gange og denne gang var Antonius heldig. Første gang kom {6-Clubs} på river for en otte høj straight. Den anden giver kom med {10-Spades}, for en nut flush til Antonius, som dermed vandt hele potten.

Palmer tog sig af den 3. største pot. Antonius raiser til $3.000 på knappen og Palmer reraiser til $9.000 fra big blind. Antonius caller og floppet kommer {K-Diamonds}{10-Hearts}{2-Hearts}. Palmer better $13.000, men blev hurtigt raiset til $57.000. Palmer svarer igen ved at gå all-in for $107.500 og Antonius caller med {K-Hearts}{Q-Clubs}{5-Spades}{3-Hearts} for top par og flush draw. Palmer kunne vise {Q-Diamonds}{10-Diamonds}{10-Spades}{9-Spades} for set og straight-draw.

Endnu engang kørte de den to gange med Palmer som vinder af begge to første gang turn {5-Clubs} og river {A-Clubs} gav Antonius to par, men det var stadig ikke nok imod Palmers set. 2. gang kom turn {J-Clubs} og river {7-Diamonds}, hvilket ikke kunne hjælpe Antonius og potten på $233.000 gik til Palmer.

Hvis du vil se nogle af de største cash-games på planeten så opret en konto hos Full Tilt Poker i dag og få en $600 oprettelses-bonus, og husk at følge os på Twitter for de seneste nyheder.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories