WSOP 2018

PokerNews Spillerne Dominerede Proerne I Den Første Lock Pro Supremacy

Lock Pro Supremacy

Den første Lock Pro Supremacy blev spillet i torsdags og var fyldt med godt spil - især fra PokerNews' spillere. Denne freeroll havde ikke blot en . $7.500 præmiepulje men også 25 Lock Poker Pros, som alle udløse en$100 bounty, hvis man slog dem ud.

Det første event havde 370 spillere totalt, hvilket betyder at 2 ud af 3 borde ville have en Lock Pro. PokerNews' spillere fik virkeligt vidst Lock Proerne en ting eller to. Ingen af proerne nåede til pengene og ingen af dem fik selv en bounty. 50 PokerNews spillere nåede i pengene, 15 nåede ikke i pengene, men fik en $100 bounty, hvilket betyder at 65 spillere fik noget ud af turneringen.

Vinderen af turneringen var 1987gajdymoney, som fik $1.950 for førstepræmien.

Hvis du også vil prøve kræfter med proerne er der tre mere turneringer i serien:


$40.000 Lock Pro Supremacy Oversigt

20. januar, 21:00 CET – 6 Max Hosted af Brett Jungblut
3. februar, 21:00 CET Hosted af Eric Lynch
17. februar, 21:00 CET- 6 Max Hosted af Stevie Devlin

Kvalifikation

* Opret dig hos Lock Poker via PokerNews
* Lav et $50 indskud og benyt bonus-koden DKPNEWS1000
* Optjen 50 Lock Poker Points i hver turnerings kvalifikationsperiode

Nuværende PokerNews spillere hos Lock Poker kan også deltage så længe de har lavet indskud for $50 og opfylder point-kravene.

50 Lock Poker Points svarer til $5 i rake og kan nemt optjenes via cash-game eller SNGs på kort tid. Ny PokerNews spillere kan få det meste ud af siden via en bonus man ikke finder andre steder. 200% op til $1000 når man benytter bonuskoden DKPNEWS1000

Værk opmærksom på at Lock Poker Supporten arbejder hårdt på at give alle kvalificerede spillere deres billet, så vær ikke bekymret hvis du ikke modtager den med det samme. Hvis du har nogen problemer, så kan du benytte deres live support team, som arbejder 24/7y.

Lock Pro Supremacy bliver stort, så download Lock Poker, lav et indskud på $50 eller mere, benyt bonuskoden DKPNEWS1000 - og bliv klar til at slå nogle proer ud!

Hvad mener du?

More Stories