PokerStars Lancerer Fifty50 Sit & Go Turneringer

Fifty50 SNG

PokerStars har køftet sløret for endnu en ny pokervariant, denne gang noget for SNG spillerne. Fifty50 Sit & Gos er en unik form for SNG, som stopper når halvdelen af feltet så stopper spillet. Så i en 10personers turnering stopper spillet når man er nede på 5 spillere, ligesom en Double or Nothing.

Forskellen er at halvdelen af præmiepuljen er fordelt forskellig. Alle får deres buy-in tilbage og resten af præmiepuljen bliver fordelt mellem spillerne baseret på antal procent af chips de sidder tilbage med. Så hvis du slutter turneringen som chipleader vinder du en stor præmie. Hvis du derimod ender som shortstack vinder du nok ikke meget mere end dig oprindelige buy-in

Et eksempel på hvordan præmiepuljen kan fordeles i en $300 turnering:

PokerStars Lancerer Fifty50 Sit & Go Turneringer 101

Dette er en spændende ny form for spil. En blanding mellem Double or Nothing og almindelige SNGs. Det er også svær at opstille en 100% korrekt taktik for denne slags turnering - skal man spille for at ramme pengene eller for at ende med en stor stack.

Prøv selv Fifty50 SNGs selv og få en 100% op til $600 bonus mens du gør når du downloader PokerStars i dag.

More Stories

Hvad mener du?