WSOP 2018

Will Molson Vinder 2011 PokerStars Caribbean Adventure $25.000 High Roller ($1.072.850)

Will Molson

Efter at have fået en 2. plads to år i træk ved PCA $25.000 High Roller fik Molson endeligt hul på bylden og kunne kalde sig for mester af High Roller turneringen efter lidt under 11 timers spil.

Dagen startede med 12 spillere med Jason Mercier som chip leader med lige over en million i chips. Chipleadet skiftede dog utallige gange inden final table blev nået. , but the chip lead changed hands numerous times before we reached a final table. Matt Affleck startede dagen som stortstack og var den første til at sige farvel da han skubber all-in med {a-Hearts}{q-Spades}. Mercier caller med {9-Clubs}{8-Hearts} og slog Affleck ud med en 8er på floppet.

Tom Marchese var den næste til at ryge da han skubber lidt mindre en 15 big blinds med {k-Clubs}{9-Diamonds}. Shander de Vries caller med {5-Hearts}{5-Diamonds} og holdte hjem. Brandon Steven var boblen til final table da han røg ud på en 10. plads place. Steven kommer all-in drawing dead med {a-Hearts}{8-Diamonds} på et {a-Spades}{7-Hearts}{4-Hearts}{k-Diamonds} board imod hans modstander Leo Fernandez' {a-Clubs}{k-Clubs}.

Average stack da final table blev nået var mindre end30 big blinds, hvilket betød hurtige elimineringer. Efter en time var Vries, Mercier, Matt Marafioti og David "Bakes" Baker røget. Mercier kunne ikke få gang i sit spil i løbet af dagen og blev blinded ned til en shortstack. Han havde under 10 big blinds da han skubber {q-Clubs}{6-Spades} fra small blind og Govert Metaal vågner op i {7-Hearts}{7-Diamonds} som holder hjem

Metaal dog den næste til at ryge da han skubber {a-Hearts}{3-Diamonds} fra hijack. Molson skubber indover med knægte fra knappen og fik et kanont flop da han flopper quads.

Erik Seidel røg på 4. pladsen da han kommer all-in i et stort flop på Level 25. Seidels {a-Hearts}{q-Diamonds} var oppe imod Molsons {5-Clubs}{5-Diamonds}, som holdte hjem.

De sidste tre spillere Molson, Max Lykov og Molson tog sig deres tid om at spille og besluttede sig for at tage en 60 minutters spisepause ved slutningen af Level 26. Da de kom tilbage begyndte Molson at spille meget agressivt og tog føringen. Han slog Lykov ud da de to kommer all-in med Lykovs {6-Hearts}{6-Clubs} imod Molsons {10-Diamonds}{10-Clubs}. Lykov flopper et open-ended straight-draw, men turn og river hjalp ham ikke.

Molson kom heads-up imod Fernandez med 5,8 millioner chips imod 1m7 million. Fernandez fik en hurtig dobling da han skubber med {2-Clubs}{2-Hearts} Molson caller med {k-Hearts}{q-Diamonds}. Molson tog føringen med et flop på {9-Hearts}{q-Clubs}{a-Clubs}, men {2-Diamonds} på turn gav Fernandez potten. Fernandez tog føringen da han skubber all-in emd {9-Spades}{7-Clubs} og knækker Molsons {q-Diamonds}{q-Spades}. Bordet kom {k-Diamonds}{9-Clubs}{7-Spades}{j-Diamonds}{5-Spades} og Molson havde nu udsigt til endnu en 2. plads.

Molson fik dog doblet med {k-Hearts}{j-Hearts} imod Fernandez's {5-Spades}{5-Clubs}. Få hænder efter vælger Fernandez at fir-bet shove med {a-Spades}{3-Diamonds}. Molson snapper med {a-Hearts}{a-Diamonds} og holdte hjem og overtog nu føringen.

Fernandez doblede endnu engang, men Molson afgjorde det hele med {a-Diamonds}{5-Spades} imod Fernandez's {j-Diamonds}{2-Hearts} og vandt turneringen.

{id:80}

Will Molson Vinder 2011 PokerStars Caribbean Adventure .000 High Roller (.072.850) 101

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories