"bstgigi1" Vinder Den Afsluttende Lock Pro Supremacy

Lock Pro

Den sidste Lock Pro Supremacy i denne serie blev spillet sidste torsdag og havde endnu flere deltagere end den forrige. Denne unikke freeroll havde ikke blot en præmiepulje på $7.500 men også 25 Lock Poker Pros, som alle udløse en $100 bounty, hvis man slog dem ud.

Det afsluttende event havde i alt 446spillere.

Vinderen af eventet var bstgigi1, som fik $1.875 for sin sejr og blev d. 2. spiller fra rumænien til at vinde et event. 60 spillere nåede i pengene og en stor del af dem fik også samlet en bounty op på vejen, hvilket gør denne turnering speciel for alle og med god value - især taget i betragtning af at kun 3 Lock proer nåede i pengene.

Dette var afslutningen denne lukrative serie, som tiltrak opmærksomhed fra freeroll-spillere hele verden over. Hold dig opdateret hos PokerNews, hvor vi håber på at have endnu flere Lock Poker freerolls, som denne i den nærmeste fremtid eftersom Lock Poker er en af vores mest generøse freeroll-udbydere.

Indtil da kan nye PokerNews spillere benytte sig af en eksklusiv sign-op bonus, som ikke findes andre steder – 200% op til $1000 . Kun når du Opretter dig hos Lock Poker via PokerNews og benytte bonuskoden DKPNEWS1000.

Hvad mener du?

More Stories