WSOP 2018

EPT København Dag 1a: Theo Jørgensen Og Allan Bække På Samme Bord

Peter Eastgate

Peter Eastgate er blandt de mange danske topnavne, som spiller på dag 1a ved EPT København

Ventiden er ovre og årets største pokerbegivenhed på dansk jord - EPT København begyndte kl 12 i dag. Ud af de 213 spillere, som er mødt på her på dag 1a deltager et hav at store danske profiler, hvilket bl.a. har ført til et dansk dræberbord med deltagelse af Team PokerStars Proen Theo Jørgensen samt Allan "sifosis" Bække. De to har også allerede haft deres første infights, hvor snakken har bølget frem og tilbage.

En af dagens mest interessante pots indtil videre havde deltagelse af netop Theo Jørgensen da han mistede en en 3. del af sin stack efter at have haft {A-Spades}{A-Hearts} imod Simon Perssons {J-Spades} {J-Diamonds} på et {3-}{3-}{3-}{j-}{5-} board. Dog er Theo kommet op over 30.000 igen, samtidig er Allan Bække er kommet over 40.000.

Med i turneringen er også Peter Eastgate, som stiller op til sin første turnering efter sit midlertidige karrierestop sidste år.

Husk at du kan følge EPT København live på PokerNews' Live Rapporteringsside hvor der også er flere billeder fra dagen.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories