888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

EPT København Dag 4 - 1 Dansker Tilbage

Mudassar Khan

9 spillere resterer ved EPT København efter at danske Jens Lauridsen netop er røget ud på en 11. plads.

På under en time har vi måtte sige farvel til 3 ud af 4 danskere.

Først ryger online-kvalifikanten Lars Krogh ind i et setup imod turneringens absolutte chipleader Per Linde med {a-Hearts}{k-Clubs} imod svenskerens {a-Clubs}{a-Spades}. Lars Krogh får 130.000 DKK for sin 14. plads

Kort efter røg Johnny Jensen efter et suckout.

På floppet {3-Spades}{q-Hearts}{4-Clubs} kommer Johnny Jensen ind langt foran med sin{a-Diamonds}{q-Clubs} imod Kevin Iacofanos {q-Diamonds}{9-Diamonds}. {9-Spades} på turn vendte dog hånden 180 grader og Johnny Jensen skulle nu bruge en af de 3 resterende esser i decket for at overleve. {j-Hearts} på river var dog ingen hjælp og skuffet Johnny Jensen måtte forlade turneringen på en 13. plads til 130.000 DKK.

For få minutter siden var det så Jens Lauridsens tur da han skubber all-in med {6-Hearts}{6-Spades} og bliver kaldt af {a-Spades}{a-Diamonds}. Boardet {q-Clubs}{5-Diamonds}{10-Diamonds}{8-Spades}{9-Spades} var ingen hjælp for Lauridsen, som dermed røg ud på en 11. plads til 165.000 DKK.

Dermed er Mudassar Khan den eneste dansker tilbage i turneringen. Lige pt har han lidt over en million chips i sin stack, hvilket placerer ham på en foreløbig 5. plads ud af de resterende 9 spillere.

Hvad mener du?