WSOP 2018

Kvalificer Dig Til Den Næste $2.500 Winner Poker Freeroll - Blot 20 Winner Points Krævet

Winner Poker

Blot et $20 indskud samt 40 Winner Points er alt hvad du skal bruge for at spille med i 3 eksklusive freerolls hos Winner Poker i februar.

Club PokerNews spillere ved hvor generøse Winner Poker er. De har giver brugere månedlige freerolls i flere år nu. Det fortsætter i år 2011 og i februar har de ikke blot én, men hele tre freerolls for PokerNews med en samlet præmiepulje på $6.650.

I februar har vi en $2.500 freeroll samt vores 100 tournament token freeroll, hvor der $16.50 turneringsbilletter til top100.

PokerNews $2.500 Freerolls

22. februar 20:00 CET

For at kvalificere dig til denne freeroll, skal du have en konto hos Winner Poker via PokerNews og lavet samlede indskud for $20 eller mere via bonuskoden DKPNEWS. Derefter skal du bruge 20 points, som skal bruges til "buy-in" til turneringen. Til forskel for mange andre freerolls er der ingen kvalifikationsperiode til denne, så hvis du allerede har en konto på PokerNews via Winner Poker med 20 points på den samtidig med du har lavet samlede indskud for $20 eller mere kan du tilmelde dig til dem allerede nu.

20 Winner Points svarer til $1 i betalt rake, hvilket betyder at det ikke bør tage lang tid at kvalificere sig.

PokerNews 100 Tournament Token Freeroll

28. februar 20:00 CET

For at kvalificere dig til denne freeroll, skal du have en konto hos Winner Poker via PokerNews og lavet samlede indskud for $20 eller mere via bonuskoden DKPNEWS. Så simpelt!

Så for at kvalificere dig til begge skal du blot have lavet samlede indskud for $20 og have 20 Winner Points – det er ligegyldig om du opretter dig i dag eller er nuværende spiller hos Winner Poker vi PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories