PartyPoker Win Tonight: 42 Freerolls Med iPads, Laptops, 3D TV Samt Mere

PartyPoker

Julen kommer utrolig tidligt på PartyPoker med en fantastisk ny freeroll serie for nye spillere. Win Tonight er en serie bestående af 42 freerolls startende fra d. 14. februar frem til d. 28. marts (Alle klokken 20:00 CET). Præmiepuljerne består af tidens bedste gadgets til vinderen - samt kontanter til alle, som når final table.

Vi har kameraer, Sony Vaios, PS3s, iPod Touch, PSPs, Samsung TVs og selvfølgeligt iPads blandt præmierne. Det bedste ved denne kampagne er, at du kan spille med i samtlige freerolls helt gratis så længe du opretter en ny konto og lavet et minimumsindskud på $25 eller mere mellem d. 14. februar og 27. marts

Se den daglige præmieoversigt her:

PartyPoker Win Tonight: 42 Freerolls Med iPads, Laptops, 3D TV Samt Mere 101

Få Samtidig Den Bedste Bonus
En spændende kampagne, som kan blive endnu mere spændende hvis du opretter dig hos PartyPoker via PokerNews. Ved at gøre dette får du den bedste onlinepoker bonus. Først og fremmest har vi en $50 Gratis bonus, hvor du ikke engang skal lave noget indskud; opret dig via vores guide og husk at benytte bonuskoden DK50FREE og du vil få de første $25 på din konto gratis.

Derefter kan du vælge at spille for at få udløst de resterende $25 ELLER du kan straks benytte vores $50 reload bonus ved at benytte bonuskoden PNEWS50. Hvad du end vælger få du det bedste via PokerNews, vores kombinerede bonusser på PartyPoker 2x hurtigere end hos vores konkurrenter.

Opsummering:

  • $50 Gratis Bonus
  • En Eksklusiv $50 Reload Bonus
  • (Begge cleares hurtigere end hos andre sider)
  • Og selvfølgeligt 42 dage med Eksklusive Freerolls, hvor du kan vinde iPads, Laptops, 3D TVs og mere.

Det er tid til at oprette dig hos PartyPoker via PokerNews og begynde at spille om de mange fede præmier.

Hvad mener du?

More Stories