888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerStars $5 Million Sunday Million Jubilæum - Eksklusiv PokerNews Freeroll

Sunday Million Freeroll

PokerStars har annonceret den største Sunday Million i historien for at fejre 5 års fødselsdagen for deres flagskibs-turnering. Turneringen vil blive spillet søndag d. 6. marts klokken 22.30. Turneringen vil have en garanteret præmiepulje på $5.000.000 plus $1 million og en Lamborghini Gallardo LP560-4 til vinderen.

Dette vil give vinderen en af de bedste ROIs nogensinde set i en turnering, hvor det direkte buy-in er $215. Du kan selvfølgeligt kvalfiicere dig langt billigere via en række satellit-turneringer, heriblandt en $11 satellit med 1000 sæder garanteret d. 6. marts klokken 21.30.

Læs vores PokerStars anmeldelse.

Men hvorfor betale for at få dit sæde? Hos PokerNews vil vi være en del af denne spektakulære turnering, hvilket er hvorfor vi har besluttet os for at flytte vores $15.000 Sunday Million Freeroll til en uge før, så du kan vinde dit sæde til turnering..

PokerNews $15k Sunday Million Fem Års Jubilæums-satellitten vil blive spillet søndag d. 5. marts klokken 19.00 CET. Udover at kunne vinde kontanter har vi også 45 Sunday Million Billetter på højkant samt endnu flere billetter til søndagsturneringer udover dette.

PokerStars  Million Sunday Million Jubilæum - Eksklusiv PokerNews Freeroll 101

Udbetalingern
1.: $1.000
2.: $750
3.: $600
4.: $450
5. - 50: $215 Sunday Million Billet
51 - 260: $11 Sunday 1/4 Million Billet

Alt du skal gøre for at spille med i turnering er at downloade PokerStars via PokerNews, oprette en ny konto via vores kampagne-kode DANISHPOKERNEWS og optjene 75 VPPs inden slutningn af februar. Eksisterende PokerNews PokerStars spillere er også velkomne så længe de opfylder VPP målet mellem d. 1-28. februar.

Så spil med på søndag d. 5. marts til PokerNews $15k Sunday Million Fem Års Jubilæums-satellitten for at tage del i online pokerhistorie.

Hvis du vil spille flere af vores Sunday Million Freerolls, har vi en anden d. 10. april.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories