Ugen På PartyPoker: Phil Hellmuth Talebobbel Konkurrence, 42 Freerolls Med Gadgets Og The Poker Show Vender Tilbage

Hellmuth Bush

Download PartyPoker I Dag for at få den bedste bonus og deltage i 42 freerolls med iPads og meget mere på højkant.

Tony G På Twitter & Phil Hellmuth Møder George Bush
Twitter vil aldrig blive det samme efter nu hvor PartyPokers Tony G er begyndt på at tweete. Tilføj @TonyGuoga for at få hans særdeles interessante opdateringer.

I hans blog, har han haft en særdes sjov uge. Han har spurgt læserne efter forslag til hvad der skal stå i taleboblerne i dette billede, hvor Phil Hellmuth møder George Bush. “The Poker Brat in a leather jacket and cap (no iPod on though?) at the opening of the Presidential Library. It’s easy to get an invite anywhere these days isn’t it?”

“Is it just me or do you get the impression this is just Hellmuth going ‘can i have a picture taken with you’ Devilfish style then claim they you are best mates? Yeah Phil, Bush wanted to talk about all your bracelets and advise you on a new sponsorship deal? Is that what we are going to hear next? Did you talk to him about your life coach and how all the young kids are overtaking you? I’m guessing your friends Michael Phelps, Dr. Dre, Snoop Dog and Hilary Swank were there too? You should really let us know when you meet famous people – there is no need to be so humble.”

Tony har sat $100 på højkant for den bedste idé, som vi viser næste uge.

Den Bedste Bonus I Online Poker
PokerNews har den bedste PartyPoker bonus i verden, som du kan få stor fordel af både hvis du vil lave et indskud eller starte helt fra bunden.

Du kan få $50 gratis når du opretter dig hos PartyPoker via PokerNews, følg vores guide og benyt koden DK50Free. Du skal ikke lave noget indskud eller indtaste bankoplysninger. Men hvis du vil have en endnu større bonus kan du benytte vores $50 Gratis bonus sammen med vores eksklusive reload bonus, for at få $100 for et indskud på $50. Samtidig er clearingskravene meget nemmere hos PokerNews end nogen andre steder.

Med PokerNews får du den samme bonus for det halve indskud og næsten også halve clearingskrav.
Følg blot denne guide.

* Opret en ny Party $50 Gratis Konto, hvor du benytter koden DK50Free
* Vent til du modtager dine $25 før du gør andet.
* Optjen 200 Points For At Modtage De Sidste $25
* Lav et indskud på $50 Ved At Benytte Vores Eksklusive Reload Bonus Kode PNEWS50
* Optjen 150 Points For At Modtage Bonussen På $50.

Gratis Måned Hos PokerNews Strategy

Men det stopper ikke her. Vores Party $50 Kunder får også helt eksklusivt en gratis måned hos PokerNews Strategy til en værdi på $30. Når din PartyPoker konto har fået de første $25 indsat af dine gratis $50, vil du få en email for at bekræfte din måned hos PokerNews Strategy. Dette vil føre dig til en speciel tilmeldningsside, hvor du skal oprette dig med samme email-addresse dig hos PartyPoker for at du kan få din gratis måned hos PokerNews Strategy.

The Poker Show Er Tilbage
The Poker Show med Jesse May er tilbage - denne gang med fornævnte Phil Hellmuth, som fortæller sin historie om mødet med George Bush.

Lyt til showet her.

Ugen På PartyPoker: Phil Hellmuth Talebobbel Konkurrence, 42 Freerolls Med Gadgets Og The... 101

Vind Laptops, iPads, iPods, 3D TVs Og Meget Mere Gratis!
Julen kommer utrolig tidligt på PartyPoker med en fantastisk ny freeroll serie for nye spillere. Win Tonight er en serie bestående af 42 freerolls startende fra d. 14. februar frem til d. 28. marts (Alle klokken 20:00 CET). Præmiepuljerne består af tidens bedste gadgets til vinderen - samt kontanter til alle, som når final table.

Vi har kameraer, Sony Vaios, PS3s, iPod Touch, PSPs, Samsung TVs og selvfølgeligt iPads blandt præmierne. Det bedste ved denne kampagne er, at du kan spille med i samtlige freerolls helt gratis så længe du opretter en ny konto og lavet et minimumsindskud på $25 eller mere mellem d. 14. februar og 27. marts

Se den daglige præmieoversigt her:

Ugen På PartyPoker: Phil Hellmuth Talebobbel Konkurrence, 42 Freerolls Med Gadgets Og The... 102

Ugen På PartyPoker: Phil Hellmuth Talebobbel Konkurrence, 42 Freerolls Med Gadgets Og The... 103

Hvad mener du?

More Stories