WSOP 2018

Winner Poker Freeroll Med 100 Turneringsbilletter Imorgen

Winner Poker

Opret en Winner Poker konto og lav et indskud på $20 for at spille i en freeroll med 100 turneringsbilletter i præmiepuljen d. 28. februar.

Den sidste freeroll i massiv måned fra Winner Poker kommer nu. Mandag d. 28 klokken 20:00 CET kan du spille med i vores $1650 Tournament Token Freeroll, eksklusiv for PokerNews spillere. Der vil være 100 x $15+$1.50 turneringsbilletter til vinderne, som kan bruges til turneringer af samme værdi.

Turneringen kan findes under freerolls tabbet i lobyen.

Læs Vores Winner Poker Anmeldelse

Det kunne ikke være nemmere at kvalificere sig. Download Winner Poker via PokerNews og lav et indskud på $20 eller mere via bonuskoden DKPNEWS. Nuværende PokerNews spillere er også velkomne så længe de har lavet indskud på $20 eller mere.

Vær opmærksom på at registreringen ikke begynder før 7 timer turneringen starter.

Dette er den sidste ud af tre eksklusive freerolls vi har haft med Winner Poker i februar. Samlet set har de tre freerolls haft en værdi på over $6000. Winner Poker har giver PokerNews spillere freerolls igennem flere år nu og vi ser frem til at dette fortsætter i år 2011.

download Winner Poker i dag, lav et indskud på $20 og det er alt - det bliver ikke meget nemmere end det.

Hvad mener du?

More Stories