WSOP 2018

Full Tilt Poker Annoncerer Onyx Cup

Full Tilt Poker annoncerede i mandags deres nyeste highstakes turnerings-serie Onyx Cup.

Onyx Cup er en turneringsserie med buy-ins fra $100.000 til $300.000 med en estimeret præmiepulje på $30 millioner fordelt på hele serien. Der vil være 5 mindre events, som leder hen til den store $250.000 buy-in Grand Finale, som har $1 million tilføjet til præmiepulje.

Top tre i hvert event vil vinde points til Onyx Cup ranglisten. Ved afslutningen af Grand Finalen vil den person med flest points på ranglisten blive kåret til Onyx Cup Vinder, og vil få overrakt Onyx Pokalt, få en sportsvogn og blive kendt som "spilleren, som vandt over pokerens elite."

Onyx Cup events vil finde sted i USA, Europa og Asia. Serien vil blive transmitteret i 20 forskellige sprog fordelt på 40 lande. Satelitter begynder d. 15. marts på Full Tilt Poker.

Annonceringen kom i form af en video hosted af Ali Nejad. Med ham var Phil Ivey, Patrik Antonius, Gus Hansen, Erik Seidel, og Tom Dwan til at diskutere serien:

"It's not just about the money in this event," fortællerIvey. "It's more about playing with the caliber of players that we're going to be up against. You know, playing against the best players, and a lot of these guys here at the table are my friends and we're friendly but we're also super competitive against each other. There's going to be a lot of pride that comes along with winning this event."

Da de blev spurgt om denne serie kom som en overraskelse eller de fandt det helt naturligt grundet de stigende buy-ins forklarede Seidel: "I do think it's a natural progression because there's so much money around and people are playing for such high stakes that it was inevitable. I think Full Tilt Poker was the only online organization that could pull this off because they have all the best players in the world."

Det første event i Onyx Cup vil blive afholdt i Las Vegas d. 11. maj og have deltagelse af pokerens absolutte elite, bl.a. Team Full Tilt proerne Howard Lederer, Erik Seidel, Chris Ferguson, Erick Lindgren, John Juanda, og mange flere.

[I]Hvis du vil prøve kræfter med de store, så opret en Full Tilt Poker konto.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories