Gratis $50 i bonus hos Poker848

Poker848 $50 Gratis

Vores gratis chipsæt kampagne hos Poker848 var en så stor succes, at vi er løbet tør for chipsæts. Selvom vi er løbet tør betyder det dog ikke, at vi ikke har value til vores PokerNews.

Nu giver vi spillere, som opretter sig hos Poker848 via PokerNews og optjener blot 75 points en bonus af samme værdi som chipsættet - i kolde kontanter!

Så hvis du opretter dig hos Poker848, laver et indskud på $30 og optjener 75 points inden 15. marts vil du modtage $50 sat direkte ind på din pokerkonto. Denne bonus benyttes samtidig med vores 100% op til €280 første indskudsbonus, som du får når du opretter dig hos Poker848 via PokerNews og den clearer også 6 gange hurtigere end vores konkurrenters bonus, som cleares med $10 per 100 poker points.

Så det er yderligere $50, som clearer 6 gange hurtigere end normalt, hvilket du kan bruge til at købe et chipsæt - eller hvad du selv vælger at bruge din penge til - kun når du opretter dig hos Poker848 via PokerNews.

Vær opmærksom på at der går 7 dage fra de 75 points er optjent indtil man modtager en email fra Poker848 om hvordan man modtager de $50.

Husk at slette dine cookies inden du opretter dig hos Poker848. Mange af vores problemer har fået udsat deres bonus pga oprettelses-problemer grundet cookies. Se hvordan du sletter cookies Internet Explorer og Firefox

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories