PokerStars Lancerer "Sunday Storm" + Bonuskode Til Gratis Billet

Sunday Storm

Download PokerStars og lav et minimumsindskud, hvor du benytter bonuskoden STORM for at få en billet til den store $1 million garanteret turnering næste søndag.

PokerStars har annonceret endnu en turnering, som nok skal tage pokerverden med Storm. PokerStars Sunday 1/4 Million har fået nyt navn - the Sunday Storm - og bliver relanceret med en stor $1000.000 garanteret præmiepulje d. 27. marts (fra d. 3. april, vil den garanterede præmiepulje være $300.000.)

Buy-in er $11, men der er også gratis satellitter hver time, så du kan vinde gratis adgang til denne enorme turnering.

For at fejre denne turnering kan nye spillere få gratis adgang. Hvis du downloader PokerStars, laver et indskud på $20 eller mere og indtaster bonuskoden STORM, vil du få en billet til $1.000.000 Sunday Storm turnering. Udover dette får du også den almindelige 100% op til $600 første indskudsbonus.

PokerStars Lancerer "Sunday Storm" + Bonuskode Til Gratis Billet 101

Glem ikke vores

PokerNews Sunday Million Freeroll

. Hvis du downloader PokerStars via PokerNews og optjener 75 VPPs inden afslutningen af denne måned, kan du også deltage i vores $15.000 Sunday Million Freeroll d. 10. april. Denne turnering har ikke blot en præmiepulje på $1.000, men også 45 billetter til Sunday Million og mere end 200 billetter til Sunday Storm.

Husk at bruge kampagnekoden DANISHPOKERNEWS for at kunne deltage i vores kampagner hos PokerStars.

More Stories

Hvad mener du?