888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Spil Med I Den Sidste $7500 Freeroll fra Poker770

Poker770

Opret en Poker770 konto PokerNews, lav et indskud på $20 og optjen 20 points for at spille i en $7.500 freeroll d. 19. marts klokken 21.00 CET

Kvalifikationen til vores sidste $7.500 Monster Pot Freeroll hos Poker770 er ved at løbe ud. Turneringen finder sted d. 19. marts klokken 21:00 CET, du starter med 3.500 chips og 15 minutters blinds. Selvom det er en freeroll har du mulighed for $3 rebuys, som kan booste præmiepuljen yderligere.

Sådan spiller du med

  • Download Poker770 via PokerNews
  • Lav et indskud på $20 eller mere via bonuskoden PKRNEWSDK
  • Optjen 20 Points som skal bruges til buy-in til turneringen.

Eksisterende PokerNews Poker770 spillere kan også deltage i turneringen så længe de har lavet samlet indskud for minimum $20 og opfylder points-kravene.

20 points er særdeles lavt for en freeroll serie som denne. Det svarer til $1.5 i rake pr. turnering så du kan kvalificere dig via et par rundet ved at cash game bord eller én SNG. Felterne for vores Poker770 freerolls har været historiske små, mellem 300-400 spillere, hvilket betyder at du ikke skal spille til sent om morgenen og præmierne er store.

Gå ikke glip af denne freeroll. Kvalifikationskravene er lave og præmiepuljen bliver stor! Dette er den sidste i vores nuværende serie hos Poker770, men absolut ikke den sidste. Så opret dig hos Poker770 via PokerNews for at kunne deltage i alle vores fremtidige kampagner hos dem. Indtil da kan du benytte vores 100% op til $600 første indskudsbonus, når du benytter bonuskoden PKRNEWSDK.

Hvis du har problemer med denne eller andre af vores kampagner, kontakt venligst vores Promo Support System.

Hvad mener du?