Spil Poker & Bet På Sport Med 888 Team Poker Turneringer

888 Poker

Spil Poker og bet på sportsevent på samme tid via 888 Pokers unikke nye turneringsformat.

Endnu et nyt spændende pokerformat er blevet annonceret fra 888 Poker, som kombineret de bedste dele fra poker og sportsbetting. Teams Poker lader dig ikke blot spille i turneringer med tilføjede præmier, du kan også bette på sportsevents samme tid, hvilket gør at du stadig kan vinde penge selvom du buster tidligt i turneringen.

Hver turnering vil blive spillet samtidig med at et stort sportsevent finder sted. For eksempel er der for eksempel er der Formel 1 d. 26. marts, hvor man kan vælge enten at holde med Ferrari eller McLaren. Når du tilmelder dig til turneringen vil du blive spurgt om hvem du vil sætte dine penge på og herefter fortsætter turneringen som normalt.

----Download 888 Poker----

50% er reserveret til spillerne, som vælger det rigtige hold. Så hvis du vælger Ferrari og de vinder vil du få din del af de 50% fra præmiepuljen sammen med de andre, som valgte det rigtige

Team Tournaments fra 888 Poker er en ekstra sjov måde at få ekstra lir når du ser dit favorithold i tv. Der er ingen tvivl om at turneringerne vil have masser af underholdning når deltagerne består af rivaliserende fans.

Husk at når du downloader 888 Poker via PokerNews får du en eksklusiv 100% op til $888 bonus du ikke finder andre steder.

More Stories

Hvad mener du?