888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Ugen På PartyPoker: Tony G er rasende, Bad Beat Jackpotten Vundet

Tony G

Tony G is rasende
Løs for livet, Tony G er på krigsstien. Han er ikke glad efter ikke at være inviteret til NBC Heads Up Championship:

“There is clearly something rotten in the state of Denmark as Shakespeare would say. I have not been invited to the NBC Heads-Up event for four years in a row.”

“The selection process is a farce – I am pi**ed for missing out for four years in a row and pi**ed at having to beg to be considered for the NBC heads up.Televised poker needs a revolution anyway, most of the shows he produces are dull and flat and the politics are just too much for me now. This latest snub will give me the drive to start my own TV production company! Let’s see if I can do it any better.”

“I don’t have much of a choice if they will not invite me – I will make my own show and make the best poker show in the world. I have always played on every TV show for all sites and have always said that players should be allowed to play on any show if they choose to play but this selection process and the politics that his company is now involved in is just too much for me.”

“I am going to go out in a limb here and say I think I am probably in the top six players for TV events. Do you think it is unfair that I have been snubbed for the NBC Heads-Up?”

Læs mere på PartyPoker Bloggen.

Ugen På PartyPoker: Tony G er rasende, Bad Beat Jackpotten Vundet 101

Bad Beat JackPot Vundet!
Sidste uge fortalte vi at PartyPoker Bad Beat Jack Pot nærmeste sig $1 million, hvilket tiltrak en del ekstra spillere. PRAETORIANER tabte med fire ens i tiere på et $2/$4 bord da rol007 vandt med en Royal Flush. Taberen i hånden vandt $479.101, rol007 fik $239.550 og 7 andre spillere fik $34.221 hver!

PRAETORIANER kommenterede bagefter:

“After the river I realized my opponent might have a better hand. I went all-in, he called right away and then everything happened really fast. The message appeared on the screen, I opened my account and had almost $500 000. Indescribable! I was shocked at first. Then started jumping around. I was extremely happy.”

“I love playing at the jackpot tables, because it is a little like playing the lottery. If you play at higher stakes, the expected value is higher. I will continue playing on these tables from now on.”

Bad Beat JackPotten er nu genstartet og på over $200.000.

Den Bedste Bonus I Online Poker
PokerNews har den bedste PartyPoker bonus i verden, som du kan få stor fordel af både hvis du vil lave et indskud eller starte helt fra bunden.

Du kan få $50 gratis når du opretter dig hos PartyPoker via PokerNews, følg vores guide og benyt koden DK50Free. Du skal ikke lave noget indskud eller indtaste bankoplysninger. Men hvis du vil have en endnu større bonus kan du benytte vores $50 Gratis bonus sammen med vores eksklusive reload bonus, for at få $100 for et indskud på $50. Samtidig er clearingskravene meget nemmere hos PokerNews end nogen andre steder.

Med PokerNews får du den samme bonus for det halve indskud og næsten også halve clearingskrav.
Følg blot denne guide.

* Opret en ny Party $50 Gratis Konto, hvor du benytter koden DK50Free
* Vent til du modtager dine $25 før du gør andet.
* Optjen 200 Points For At Modtage De Sidste $25
* Lav et indskud på $50 Ved At Benytte Vores Eksklusive Reload Bonus Kode PNEWS50
* Optjen 150 Points For At Modtage Bonussen På $50.

Gratis Måned Hos PokerNews Strategy

Men det stopper ikke her. Vores Party $50 Kunder får også helt eksklusivt en gratis måned hos PokerNews Strategy til en værdi på $30. Når din PartyPoker konto har fået de første $25 indsat af dine gratis $50, vil du få en email for at bekræfte din måned hos PokerNews Strategy. Dette vil føre dig til en speciel tilmeldningsside, hvor du skal oprette dig med samme email-addresse dig hos PartyPoker for at du kan få din gratis måned hos PokerNews Strategy.

Spil Mindre, Vind Mere
En ny måned er lig med en ny kampagne hos PartyPoker. ]Spil Mindre, Vind Mere er en ny freeroll serie med et bizart twist.... Du kan selv vælge din freeroll, jo større den er des nemmere er den at kvalificere sig til. Denne serie finder sted mellem d. 1-31. marts

Ugen På PartyPoker: Tony G er rasende, Bad Beat Jackpotten Vundet 102
Ugen På PartyPoker: Tony G er rasende, Bad Beat Jackpotten Vundet 103

Relaterede spillere

Hvad mener du?