Unibet Open Malta Dag 1a: 46 Danskere Til Start

Unibet Open

Unibet Open Malta har nu været i gang i 3 timer med et massivt danskerfelt. Ud af de 151 startende var hele 45 af dansk nationalitet. Blandt dagens startende er den tidligere 2. plads Bjarke Hansen, som dog har mistet en stor del af stacken efter et herocall med K-høj, som måtte i mucken efter modstanderen kunne fremvise A-høj. Den helt store profil er dog Jesper "Kipster" Hougaard, som stiller op til sin første Unibet Open. Efter de første 3 timer har den danske profil endnu ikke været involveret i nogle store pots og ligger solidt med startstacken på 15.000.

På samme bord som "Kipster" startede de to faste Unibet Open-spillere Orla Madsen og Henrik Hecklen også. De to kom ind i et clash lige før pausen, hvilket resulterede i at Henrik Hecklen måtte forlade turneringen som første dansker, da hans kombodraw ikke kunne ramme imod Orlas {j-Spades}{j-Diamonds} i en 3-bettet pot. Efterfølgende tog Orla endnu en spiller ud og ligger derfor nu med næsten 50.000, hvilket giver Orla et foreløbigt chiplead.

Husk at du kan følge Unibet Open Malta via livestream ved at følge linket her: Unibet Open Malta 2011 Livestream

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories