888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Unibet Open Malta Dag 1a: 46 Danskere Til Start

Unibet Open

Unibet Open Malta har nu været i gang i 3 timer med et massivt danskerfelt. Ud af de 151 startende var hele 45 af dansk nationalitet. Blandt dagens startende er den tidligere 2. plads Bjarke Hansen, som dog har mistet en stor del af stacken efter et herocall med K-høj, som måtte i mucken efter modstanderen kunne fremvise A-høj. Den helt store profil er dog Jesper "Kipster" Hougaard, som stiller op til sin første Unibet Open. Efter de første 3 timer har den danske profil endnu ikke været involveret i nogle store pots og ligger solidt med startstacken på 15.000.

På samme bord som "Kipster" startede de to faste Unibet Open-spillere Orla Madsen og Henrik Hecklen også. De to kom ind i et clash lige før pausen, hvilket resulterede i at Henrik Hecklen måtte forlade turneringen som første dansker, da hans kombodraw ikke kunne ramme imod Orlas {j-Spades}{j-Diamonds} i en 3-bettet pot. Efterfølgende tog Orla endnu en spiller ud og ligger derfor nu med næsten 50.000, hvilket giver Orla et foreløbigt chiplead.

Husk at du kan følge Unibet Open Malta via livestream ved at følge linket her: Unibet Open Malta 2011 Livestream

Relaterede turneringer

Relaterede spillere

Hvad mener du?