888poker Fejrer Deres Fremgang - Dobler Garanterede Præmiepuljer

888poker

For at fejre deres fortsatte tilgang i spillere, har 888poker valgt at doble præmiepuljen på deres store garanterede turneringer. I løbet af det seneste år har firmaet udviklet ny software og indført det innovative PokerCam, som tillader spillere at se hinanden via webcam.

Ved annonceringen udsendte de følgende pressemeddelelse:

"888poker’s continued commitment to the new “we play different” strategy and focus on customer safety and experience is gaining momentum with online poker players and has brought the site a rapid 45% increase in liquidity."

Alle 888pokers store garanterede turneringer vil have dobbel så stor garanteret præmiepulje nu. Bl.a. Sunday Challenge, som nu er steget til en $100.000 garanteret præmiepulje. Udover det er der masser af kampagner på 888poker, så som Team Poker Tournaments, hvor spillerne kan vinde penge baseret på deres spil, som et hold. Der er også Spil Mere, Vind Mere kampagnen, som giver spillere adgang til freerolls med store garanterede præmiepuljer.

Vil du have del af alt det gode hos 888poker? Opret en 888poker konto via PokerNews i dag og modtag en 100% op til $888 indskudsbonus. Hvis du downloader via PokerNews, modtager du også $8 gratis til at starte din bankroll uden noget indskud krævet..

More Stories

Hvad mener du?