888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Ben "NeverScaredB" Wilinofsky Vinder EPT Berlin 2011

  • Oliver KnudsenOliver Knudsen
Ben "NeverScaredB" Wilinofsky

Det var et ekstremt line-up af dygtige spillere da dagens Final Table ved European Poker Tour Berlin startede i dag. Chipleader Ben "NeverScaredB" Wilinofsky var sikret sit første livecash, men Martin Jacobson nåede hans 3. EPT finaltable i denne sæson - nummer 4 i alt.
Ti timer efter finaltables start kunne Wilinofsky rejse trofæet med hans første EPT-sejr.

Da dagen startede havde Wilinofsky et forspring på 200.000 foran Max Heinzelmann, men efter blot et par minutters spil havde Wilinofsky taget de fleste af Heinzelmanns chips med et bundset på et {7-Hearts}{5-Clubs}{6-Diamonds}{a-Diamonds}{j-Hearts} board, hvilket gav ham en føring på næsten halvdelen af bordets chips - et chiplead han ikke mistede én eneste gang i løbet af dagen.

Heinzelmann formåede dog at lave et comeback og ved heads-up stod kampen mellem ham og Wilinofsky. Det var dog to spillere i venskabelig stemning, som vendte tilbage til bordet, hvor de inden start på deres head-up uddelte håndtryk og gav hinanden et kram og sjove kommentarer med på vejen. For sjov aftalte de at vise et af deres holecards efter afslutningen af en hånd, som var nået til floppet eller længere.

Wilinofsky startede med et 70/30 chiplead og selvom Heinzelmann fik samlet nogle chips tilbage i kampen, så var Wilinofsky meget mere aggressiv end tyskeren og tabte aldrig sin føring. Pludseligt i den første limpede pot under heads-up skete der noget på floppet {8-Spades}{5-Clubs}{3-Diamonds}. Heinzelmann bød ud og shovede til et raise fra Wilinofsky, som callede. Heinzelmann skulle have hans toppar med {9-Hearts}{8-Hearts} til at holde imod Wilinofskys straight-draw med {6-Diamonds}{7-Hearts}. {9-Spades} completede flushen og med en blank river kunne Wilinofskys fejre hans EPT-sejr til €825.000.

Relaterede turneringer

Hvad mener du?