Første Afsnit Af Poker After Dark Med Omaha

TV-showet Poker After Dark har ikke haft Pot Limit Omaha på programmet de sidste 4 sæsoner. Nu i programmets 7. sæson har producenterne valgt at genoptage det ellers uhyre populære spil, hvilket har skabt store forventninger blandt seerne.

Nu er første afsnit af årets Pot Limit Cashgame fra Poker After Dark ude, med et lineup der bør kunne give et par interessante hænder. Lineup består af Brandon Adams, Patrik Antonius, Phil Ivey,Tom "durrr" Dwan, Brian Hastings, Phil "OMGClayAiken" Galfond.

Der bliver spillet Pot Limit Omaha med $100k Buy-in, med blinds på $300/600.

Vil du også prøve, at spille PLO. Opret dig hos Full Tilt Poker og benyt vores bonuskode DKPKRNEWS for at få en 100 % op til $600 indskudsbonus

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories