WSOP 2018

Husk Kvalifikationen Til Vores $20k Freeroll Hos Full Tilt Poker

FTP

Tiden for at kvalificere sig til vores $20.000 Championship Finale Freeroll påFull Tilt Poker er ved at rinde ud. Optjen 200 FTPs i april for at sikre deltagelse i freerollen, som finder sted d. 1. maj klokken 2200 CET.

PokerNews Skills Challenge Ligaen er overstået og top200 har vundet deres plads i $20,000 Championship Finale Freerollen. For dem, som ikke spillede eller ikke nåede top200 er der dog stadig håb for, at komme med i vores $20.000 freeroll d. 1. maj.
Alle PokerNews spillere hos Full Tilt Poker, som optjener 200 Full Tilt Points i april kan også deltage i turnering.

Vores $20.000 freeroll vil højst sandsynligt have en uhyr stor præmiepulje i forhold til antal deltagere, så gå ikke glip af denne fantastiske value, som du kan komme med til for blot 200 FTPs. 200 FTPs svarer omtrent til $20 i rake, hvilket er meget lavt taget betragtning af hvor stor turneringen er.

Husk at benytte bonuskoden "DKPKRNEWS" for at kunne deltage i turnering og samtidig få en 100% op til $600 første indskud bonus og adgang til en $100.000 Freeroll for førstegangsindskydere.

Hvis du har nogen problemer med denne kampagne, så kontakt venligst vores Promo Support System.

Hvad mener du?

More Stories