PokerNews Eksklusivt: Rox Race til Brasilien

Rox Poker

Download Rox Poker for at vinde din plads til Brazilian Series of Poker. Vinderen af racet får en $4.000 pakke. De næste 6 spillere vil få adgang til en SNG, hvor vinderen vinder pakke nummer 2. Alle andre deltagere i rakeracet får adgang til en freeroll, hvor den 3. pakke vil blive uddelt. Racet find sted mellem d. 20. april og 4. maj og er eksklusivt for spillere, som opretter sig hos Rox Poker via Pokernews .

Rox Poker bliver en del af PokerNews med lanceringen af det eksklusive PokerNews Rox Race til Brasilien. Brasilien er en af verdens party-hovedstæder og er blevet en meget populær destination for poker. Brazilian Series of Poker bliver en en de nemmeste turneringer i år - og vi har hele tre pakker til serien.

Besøg Rox Poker

BSOP

Brazilian Series of Poker er på dets 6. sæson og vil afholde 8 events i løbet af 2011. Turneringen bliver optaget og sendt ud i Brazil på ESPN. Der er 6 events tilbage i denne serie:

Spil for $500.000+ præmiepuljer i verdens fest-hovedstad.
Spil for $500.000+ præmiepuljer i verdens fest-hovedstad.
  • Event #3 - 28. april - 2. maj: Balneário Camboriú/SC
  • Event #4 - 2.-6. juni: Rio Quente/GO - Rio Quente Resorts
  • Event #5 - 4.-8. august: São Paulo/SP
  • Event #6 - 15.-19. september:
  • Event #7 - 20.-24. oktober: Curitiba/PR
  • Event #8 - 1.-5. december: São Paulo

PokerNews Rox Race til Brasilien

Fra d. 20. april frem til 4. maj, kan du oprette dig via PokerNews for at deltage i et eksklusivt race, hvor du kan vinde en ud af tre pakker til Brazilian Series of Poker. Vinderen af racet vil vinde en $4.000 pakke til Brazilian Series of Poker, som inkluderer rejsepenge ($1.750), hotel og buy-in ($2.000).
2.-7. pladsen vil vinde adgang til en Single Table Tournament d. 7. maj klokken 22:00 CET hvor vinderen vil vinde samme tur til Brasilien!
Alle som deltager i racet og raker for minimum $1, vil få adgang til en stor freeroll på Rox Poker, hvor den sidste pakke vil blive uddelt.
Alt du skal gøre for at spille med i denne serie er, at downloade Rox Poker via PokerNews og oprette en ny konto.

Dette kunne nemt blive et af de nemmest rake-races du finder. Rox Poker er et nyt rum hos PokerNews og grundet det kunne dette nemt blive et af de nemmeste races du vil finde. Du vil også få masser af ekstra value ved siden af rakeracet med vores 110% op til $600 bonus og det lukrative Gold loyalitetsprogram.

More Stories

Relaterede turneringer

Hvad mener du?