17-Årig PokerStars-spiller Får IKKE Sine Penge Igen

PokerStars

I marts opstod en af årets største samtaleemner i pokerverden efter PokerStars havde afholdt deres 5 års jubilæumsturnering for Sunday Million. Turneringen havde næsten 60.000 deltagere og en præmiepulje på uhyre $11.825.600. Selve turneringens størrelse og den rekordstore præmiepulje var et stort samtaleemne, som dog blev overskygget dagene efter turneringen var slut, da man fandt ud af at at turneringens 6. plads "Zeurrr", som havde sikret sig $518.402 (ca. 2,7 millioner DKK, red.) efter en deal, kun var 17 år og dermed havde brudt PokerStars' reglement og lovgivningen i hans hjemland, Holland om mindreårig gambling.

Debatten har siden kørt videre om hvorvidt drengen burde få del af sin gevinst, om gevinsen skulle konfiskeres og fordeles blandt resten af final table eller evt 10 .pladsen.

PokerStars har nu annonceret at det bliver ingen af de ovenstående. I stedet for har sitet valgt, at konfiskere gevinsten og donere til godgørende formål. Her har man valgt at donere til organisationer verden over, som hjælper mindreårige med ludomanske tendenser, noget brugere på diverse foraer allerede har omfattende diskussioner om hvorvidt det er en hån overfor drengen eller blot en hjælp for, at sørge for hændelser som denne ikke kommer til at ske i fremtiden.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories