Battle of The Planets På PokerStars

PokerStars

Spil med i PokerStars' ugentlige Sit-N-Go ligaer Battle of the Planets. Her er sng-spillene på siden delt op i 8 forskellige ligaer, som alle er navngivet efter planterne i solsystemet, hvor hver planet repræsenterer forskellige buy-ins (fra Merkur ($1-$2,99) til Jupiter ($300+).

De otte planeter har to forskellige leaderboards. En "lav bane" for almindelige spillere og en "høj bane" for de seriøse grindere. Opdelingen gør at alle har mulighed for at tjene store penge!

Battle of The Planets På PokerStars 101

Du får points til Battle of The Planets ranglisterne ved at spille SNGs med under 40 deltagere. Du får points i "blokke" af 20 for lav og 100 for høj. Hvis du fx har spillet 65 SNGs på en uge har du gennemført 3 blokke i lav (1-60) mens de sidste 5 ikke udgør en blok og dermed ikke tæller med på ranglisten.

I de lave ranglister kan man max spille 5 blokke (1-100), hvorefter ens turneringer begynder at tælle på de høje ranglister.

Battle of The Planets På PokerStars 102

Alle som slutter i top10 på de ugentlige ranglister får adgang til en tripple-shootout turnering med $50.000 i præmiepuljen!

Når du åbner en konto hos PokerStars gennem PokerNews, kan du få en 100% første indbetaling bonus op til $600 når du benytter bonuskoden når du benytter kampagnekoden DANISHPOKERNEWS. Husk også vores $15.000 Sunday Million Freeroll i juni (kvalifcering i maj).

More Stories

Hvad mener du?