Dagens Nyheder: Bodog Skifter Domæne, Fortsat Fald I Spillere På Siderne, Samt Meget Mere

Dagens Nyheder: Bodog Skifter Domæne, Fortsat Fald I Spillere På Siderne, Samt Meget Mere 0001

Endnu en tilbagegang i pokeren fandt sted i mandags, hvor 10 domæner blev beslaglagt. Læs videre for at se hvilke domæner det var og hvordan trafikken ser ud på det forskellige netværk.

Ugens Vigtigste Nyheder

2011 PokerStars Spring Championship of Online Poker blev afsluttet med en dansk 3. plads i Event 38-M til "halfrek" samt en 1. plads i Event 37-H til "hahila" - begge kunne indkassere omkring $212.000 for deres resultater.
Du kan læse mere om dette her.

Bodog.eu {id:76}

Nej, Bodog var ikke en del af mandagens beslaglægninger. Sitet har dog valgt at tage deres forbehold og skiftet deres domæne fra Bodog.com til Bodog.eu. Den eneste udmelding fra Bodog om dette skifte står på selve hjemmesiden, hvilket du kan se et screendump af til højre. Ifølge Bodog skete skiftet for at kunne fortsætte med at ekspandere til andre markeder, men mon ikke det også er for at sikre dem hvis en beslaglægning skulle finde sted?

Online Poker Trafik

Online poker trafikken falder stadig. Ifølge PokerScout faldt den 2,6 procent i sidste uge. Faldet skyldes primært Full Tilt Poker. Siden faldt med 11 procent i ugen og har nu faldet med 32 procent i alt.

Cereus Netværket faldt med 75 procent sidste uge da de endeligt lukkede for adgangen fra amerikanske spillere. U.S. players. Siden Black Friday har Cereus Netværket faldet med 96 procent.

Top fire sites som er hhv PokerStars, Full Tilt Poker, PartyPoker, og iPoker har alle holdt deres top-placeringer i 19 uger nu.

Merge Netværket som har haft en forøgelse på 149 forøgelse i år gik fra en 9. plads til en 8. plads og overhalede dermed PokerStars.fr.

I løbet af i år har trafikken i online poker faldet med i alt 17 procent.

Hvis du vil se flere rapporter om trafikken på de forskellige pokersider så gå ind på PokerScout.com.

PokerStars Pas

PokerStars kører en kampagne, hvor du kan vinde Main Event Pas til enhver PokerStars og endda World Series of Poker. Spillere kan kvalificere sig til et Main Event Pas via satellitter, FPP satellitter og steps satellitter.

Et Main Event Passport har en værdi af $13.000 som inkluderer Main Event buy-in, hotel-ophold og lommepenge. Du vælger selv hvilket event du vil deltage i blandt EPT, LAPT, APPT, eller WSOP. Hvis du vælger EPT Londoneller PCA 2012 vil du pakke være mere end $13.000 værd, så du vil få mere for dine penge.

Satelitter kører nu frem til d. 3. juli.

Læs mere på PokerStars.com.

Hvad mener du?

More Stories