888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Erik Seidel Vinder World Poker Tour Super High Roller

Erik Seidel

Selvom $100.000 Super High Roller Turneringen ved World Poker Tour World Championships kun skulle blive spillet over 2 dage, så blev eventet forlænget til tre dage da Erik Seidel og Erick Lindgren kom til heads-up. Seidel vendte tilbage til spillet som chipleader og kunne efter en hård heads-up duel skrive endnu en turnerings-sejr til CV'et i år samt præmien på $1.092,780.

Seidel ledte dog et hårdt slag efter et par hænder på boardet {K-Diamonds}{6-Diamonds}{3-Diamonds}, hvor de to kommer all-in:

Lindgren: {K-Hearts}{6-Hearts}
Seidel: {J-Diamonds}{2-Diamonds}

Seidel floppede flush blev knækket på turn af {6-Clubs}, som gav Lindgren et fuldt hus.

Sedel kom dog tilbage med {Q-Spades}{Q-Hearts} imod Lindgre’s {A-Hearts}{10-Clubs} all-in preflop. Boardet kom {K-Diamonds}{9-Clubs}{5-Spades}{10-Diamonds}{2-Clubs}, hvilket gav en dobling til Seidel, som nu kun var snævert efter Seidel.

Seidel kæmpede sig op til en føring i løbet af de næste 30 hænder, hvorefter den afgørende hånd kom på boardet {A-Clubs}{4-Clubs}{2-Clubs}, hvor Seidel kommer all-in med {A-Hearts}{5-Hearts} imod Lindgrens {J-Clubs}{3-Hearts} turn {9-Diamonds} og river {2-Spades} hjalp ikke Lindgren, som blev elimineret på 2. pladsen til $700.500.

Med sejren har Seidel nu vundet i alt $4,3 millioner i 2011 - og vi er stadig kun i maj måned! Seidel er helt klart en spiller der er værd, at følge ved World Series of Poker, hvor han nemt kan vinde et bracelet eller to hvis han fortsætter stilen for i år.

Resultater

PlaceringSpillerPræmie
1Erik Seidel$1.092.780
2Erick Lindgren$700.500
3Daniel Negreanu$448.320
4Vivek Rajkumar$336.240
5Justin Bonomo$224.160

Relaterede turneringer

Relaterede spillere

Hvad mener du?