Rygte: UB & Absolute Poker Søger Om Konkursbegæring

UB/Absolute Konkurs

Rygterne har svirret rundt de seneste par dage om, at Blanca Gaming of Antigua (firmaet bag UB og Absolute Poker) ville ansøge om konkursbegæring og derved efterlade spillernes penge i usikkerhed. I onsdags kunne Mike Brunker fra MSNBC bekræfte disse rygter da han rapporterede, at Blanca Gaming havde sendt en email til aktionærerne med deres planer omkring fallit-erklæringen.

Ifølge Madeira Fjord fra Norge, som repræsenterer firmaets aktionærer, vil Blanca Gaming ansøge om fallit-beskyttelse i Norge. I emailen stor der beskrevet, at firmaet ikke havde noget kapital pt og ingen udsigter til kapitalstrøminger i fremtiden samt at Bianca Gaming ikke er i stand til at afbetale gæld og at der ikke vil blive yderligere afbetalinger i fremtiden.

Denne udmelding kommer lige efter, at Absolute Poker og UB har afskediget mere end 300 ansatte, ca 95% af hele firmaet i deres base på Costa Rica. Alt dette komme som et resultat af tiltalerne fra det amerikanske justitsministerie imod tre af verdens største pokerfirmaet, d. 15. april 2011.

De to andre sider, som er under tiltale - Poker Stars og Full Tilt Poker har taget deres forbehold for at sende spillernes penge tilbage.

Den seneste udvikling indikerer, at UB og Absolute aldrig vil få mulighed for, at sende spillernes penge tilbage. Blanca Gaming ville ikke udtale sig til MSNBC om emnet, da de blev spurgt om en kommentar.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories