$10.000 Garanteret Turnering Hos Rummy Royal

  • Oliver KnudsenOliver Knudsen
rummy royal

Er du træt af hold’em og vil prøve noget nyt? Måske har du prøvet Rummy. Rummy er et af de ældste kortspil i verden og oplever nu en stor øget interesse på internettet. Spillet er et skillbaseret spil ligesom poker.

Rummy Royal er an af de klart bedste sider at spille rummy på og har tit store turneringer. D. 26. juni klokken 21.30 afholder de en stor turnering med et buy-in på $25 med en præmiepulje garanteret på $10.000. Op til 4 rebuys er tilgængelige og turneringen kan meget vel have et overlay.

Hvis du er ny til rummy kan du kvalificere dig til turneringen via en række daglige satelitter.

.000 Garanteret Turnering Hos Rummy Royal 101

Vær sikker på at du læser reglerne for rummy før du spiller. Rummy Royal er et godt sted at starte siden de også har begynder-borde, hvor du kan prøve spillet af på de mindste stakes i 90 dage. Du kan også benytte en eksklusiv 300% op til $/€/£600 velkomstbonus på dit første indskud.

***Download Rummy Royal***

More Stories

Hvad mener du?