2011 World Series of Poker Dag 5: Katchalov Vinder Stud Bracelet og Ho Når Event #4 Final Table

Eugene Katchalov

Ved dag 5 af World Series of Poker vandt Eugene Katchalov sit første bracelet i $1.500 Stud Eventet. Maria Ho blev den første kvinde til at nå et final table i år, da hun nåede final table i $5.000 No-Limit Hold'em eventet. I $1.500 Limit Hold'em og $10.000 Pot-Limit Championships nåede spillerne pengene mens $1.000 No-Limit Hold'em og $1.500 No-Limit 2-7 Lowball startede i dag.

Event #4: $5.000 No-Limit Hold'em

Dag 3 af $5.000 No-Limit Hold'em eventet startede med 42 spillere, som skulle forsøge at nå final table. Maria Ho nåede sit første WSOP final table i hendes karriere og blev den første kvinde i år til at nå et. På final table har hun selskab af Allen Bari og Farzad Bonyadi. Bari sluttede dagen med et stort chipleader med 4 spillere tilbage. Bari vil vende tilbage til bordet med 9,125 millioner i chips, næsten en 6:1 føring på hans nærmeste forfølger Sean LeFort. Ho har stadig chips og kan nå at blive første kvinde i år til at vinde et bracelet.

Bliver Maria Ho årets første kvindelige bracelet-vinder? Følg vores liveopdateringer og find ud af det.

Event #5: $1.500 Seven Card Stud

$1.500 Stud eventet startede med 13 spillere og nåede hurtigt til final table. Eric Buchman førte spillerne til et final table, som inkluderede Alessio Isaia, Eugene Katchalov, Kai Landry, og dobbelt stud bracelet vinder Vasili Lazarou. Da Buchman røg ud på en 3. plads stod heads-up mellem Isaia og Katchalov. Da heads-up startede havde Isaia et 5:1 chip lead.

Da det hele så ud til, at Isaia skulle vinde hans første bracelet, kæmpede Katchalov sig tilbage og skabte hans eget 5:1 chip lead. I den sidste hånd kom Isaia ind på 3. street med {k-Spades}{8-Clubs}{j-Clubs}. Katchalov havde {a-Clubs}{3-Diamonds}{9-Hearts}. Ingen af spillerne ramte noget på 4. street, men på 5. ramte Isaia et par konger. På 6. street ramte Katchalov et par 9ere, mens Isaia ramte et straight-draw. Isaia var stor favorit til at doble op, men på 7. street ramte Katchalov et es. Eugene Katchalov vandt dermed $1.500 Seven Card Stud og $122.909.

Læs mere onKatchalovs første bracelet på vores live blog.

Event #6: $1.500 Limit Hold'em

Da 2 af dette event startede med 135 spillere, som alle skulle prøve at komme i pengene og nå på final table. Boblen sprang i løbet af dagen og 63 spillere vil få penge hjem. Blandt dem er Dutch Boyd, John Monette, Jon Aguiar og Kevin Iacofano. JJ Liu blev den bedste kvinde i eventet på en 30. plads. 17 spillere er stadig med i eventet, heriblandt sidste års vinder Matt Matros. William Davis starter dag 3 som chip leader med 416.000.

Kan Matros vinde igen i år? Følg med i vores liveopdateringer.

Event #7: $10.000 Pot-Limit Hold'em Championship

De 249 spillere, som startede ved dag 2 i dette event havde to planer; at nå pengene og derefter final table. Desværre blev ingen af disse mål indfriet på en lang dag 2. Bemærkelsesværdige spillere, som blev slået ud af Barry Greenstein, Josh Arieh, Phil Laak, Annette Obrestad, Will "The Thrill" Failla, David Benyamine og Jason Mercier. Spillet vil fortsætte i dag med 27 spillere tilbage. Kun 22 af dem vil nå pengene før de fortsætter, før kampen mod bracelettet fortsætter. Stephen Chidwick fører feltet med 697.000. Andre stærke spillere, som stadigvæk er med i feltet er Robert Mizrachi, Nicolas Levi, Chris "moorman1" Moorman og Jason Somerville.

Se hvem der vinder årets første $10.000 event på vores blog.

Event #8: $1.000 No-Limit Hold'em

Det første $1K "donkament" event i år startede med at massivt felt på 2.116 spillere. Mens dette event primært tiltrækker lowrollers og hobbyspillere var der stadig mange proer at spotte i feltet. Blandt dem var Tony Dunst, Vanessa Selbst, Antonio Esfandiari, Adam Junglen, Freddy Deeb, Eli Elezra, David "The Dragon" Pham, Dennis Phillips, Chad Brown, Vitaly Lunkin, Eric Mizrachi og Main Event-vinder fra sidste år Jonathan Duhamel. Duhamel sluttede dagen i top10, men det var Albert Kim som sluttede dagen som chip leader med 74675.

Dag 1b starter i dag klokken 21. Følg med i hvordan det forløber sig her.

Event #9: $1.500 No-Limit 2-7 Draw Lowball

Det første lowball event ved årets WSOP havde et samlet deltagerantal på 275 spillere. Eventet er et "triple chance" event med 1.500 i chips og 2 add-on chips. Doyle Brunson spillede hans første event i år og bustede hurtigt efter start. Andre store spillere i feltet var Frank Kassela, Layne Flack,Huck Seed, Barry Greenstein, David Sklansky, Erik Seidel, Jason Mercier, Chris Bjorin og Billy Baxter. George Lind afsluttede dagen som chip leader med 52.200. Jimmy Fricke slutter på 3. pladsen med 34.725.

Se vores livedækning af eventet.

På Falderebet

Et bracelet vil blive uddelt i dag i $5.000 NL eventet og to andre er planlagt til at blive uddelt i $1.500 Limit Hold'em og $10.000 Pot-Limit Hold'em Championship. Både $1.000 NL Eventet og $1.500 2-7 Eventet vil nå pengene og dag 1b i $1.000 NL starter klokken 21.00

Podcast

Mens holdet bag PokerNews Podcastene holder weekenden fri kan du benytte tiden til at høre til den forgangne uges podcasts, hvor Daniel Negreanu, Ty Stewart og Zach Gruneberg alle kiggede forbi for at snakke om WSOP. Holdet snakkede også om Phil Ivey vs. Full Tilt Poker, de første events ved årets WSOP samt meget mere.

Lyt til vores podcasts her.

Dagens Video

Jake Cody blev den yngste spiller til at vinde en Triple Crown, efter han vandt $25.000 Heads-Up World Championship (hvor han slog Gus Hansen ud i semifinalen). Lynn Gilmartin snakkede med Cody efter hans sejr.

More Stories

Other Stories