WSOP 2011, Dag 6: Bracelets Til Bari, Wilder og Lehavot

Allen Bari

På dag 6 ved 2011 World Series of Poker, blev der uddelt bracelets i $5.000 No-Limit Hold'em, $1.500 Limit Hold'em og $10.000 Pot-Limit Hold'em Championship. Final table blev nået i $1.500 No-Limit 2-7 Lowball og endnu et massivt dukkede op på Rio til dag 1b ved $1.000 No-Limit Hold'em.

Event #4: $5.000 No-Limit Hold'em

Allen Bari vendte tilbage i søndags med et næsten 6:1 chip lead over hans tre andre modstandere. Det lignede en sikker sejr til ham, men Maria Ho var på andre ideer og kvinden, som var den første til at nå final table i år endte heads-up i mod Bari.

Ho nåede også at få et comeback, men kom sidst ind med {a-Spades}{4-Spades} imod Baris par otte. Floppet {k-Diamonds}{k-Hearts}{6-Clubs} var ingen hjælp til Ho, hvilket {5-Clubs} på turn og {q-Clubs} på river heller ikke var. Bari fik sit bracelet for sin sejt i $5.000 No-Limit Hold'em eventet samt $874.116 .

Læs mere om kampen på vores live blog.

Event #6: $1.500 Limit Hold'em

Dag 3 af $1.500 Limit Hold'em startede med 15 spillere, som skulle prøve at nå final table. Sidste års vinder Matt Matros afsluttede dagen på 11. pladsen. Sean Nguyen var chip leader ved start af final table, men spilleren med mest opmærksomhed ved bordet var dobbelt bracelet-vinder Scott Clements , som startede med 3. flest i chips.

Variansen var stort ved bordet, hvor Clements og både Nguyen både fik massive nedture, hvilket resulterede i at Clements blev slået ud på 9. pladsen og Nguyen på 6. pladsen. Heads-up stod mellem Harrison Wilder og Thomas Jamieson. Wilder startede med et 2:1 chip lead og havde aldrig sin føring i fare. I den sidste hånd kommer Wilder ind med {a-Spades}{2-Diamonds} imod {k-Diamonds}{10-Hearts}. Et {j-Spades}{q-Diamonds}{3-Hearts} flop gav Jamieson et straight draw, ,Wilders es var stadig foran. {7-Diamonds} på turn og {2-Spades} på river gav Wilder et par og sejren, hvilket resulterer i et bracelet og en gevinst på $205.065.

Read Læs vores live blog for flere detaljer

Event #7: $10.000 Pot-Limit Hold'em Championship

D. 3. dag ved $10.000 Pot-Limit Hold'em Championship startede med 27 spillere. Spillerne faldt hurtigt fra og final table blev nået relativ hurtigt. Jarred Solomon var chip leader ved starten af final table, hvor han havde selskab af bl.a Nicolas Levi, Eric Cloutier og McLean Karr. Solomon nåede frem til heads-up imod Amir Lehavot, hvor han dog var bagud med 2,16 millioner chips imod Lehavots' 5,415 millioner.

Lehavot fortsatte med at grinde Solomon ned til 1 million i chips indtil han gjorde det færdig, da han kommer allin med {a-Spades}{q-Hearts} imod {a-Hearts}{j-Hearts}. {q-Spades}{q-Diamonds}{10-Clubs} gav Lehavot trips, men Solomon havde stadig outs til at lave sin straight. {10-Diamonds} sikrede dog Lehabot titlen samt $573.456.

Daniel Negreanu kalder dette for den sværeste form af Texas hold'em. Find ud af hvorfor på vores live blog.

Event #8: $1.000 No-Limit Hold'em

Dag 1b ved $1.000 No-Limit Hold'em eventet havde et solidt felt på 2.062 spillere, som gav et samlet deltagerantal for eventet på 4.178, et fald på blot 167 spillere fra sidste år. Taget i betragtning af Black Friday og forudsigelserne for store fald i denne slags events, er et faldt på blot 3,8 procent en lille sejr i sig selv for WSOP.

Der var masser af interessante spillere i feltet i dag. Bl.a Annette Obrestad, David Chiu, Kara Scott, Lacey Jones, Jennifer Tilly, Gavin Smith, Allen Kessler, Humberto Brenes, Eddy Sabat, Phil Hellmuth, Greg Raymer og Men Nguyen. Jon Turner sluttede som dagens chip leader med 99.200.

Vil din yndlingsspiller komme i pengene?" Følg med på vores live blog og find ud af det.

Event #9: $1.500 No-Limit 2-7 Lowball

Dag 3 startede med 73 spillere, som skulle kæmpe sig forbi boblen og nå på final table. Blandt spillerne som nåede i pengene var Eli Elezra på 25. pladsen, Greg "FBT" Mueller på 18. pladsen og Avery Cardoza på 10. pladsen. Matt Perrins vil starte final table som chip leader med 293.000 med Bernard Lee i hælene på ham med 265.000. Chris Bjorin, Thomas Fuller, Josh Brikis, Robin Rightmire og Jason Mercier vil gøre dem selskab på et af de stærkeste final tables ved WSOP i år.

Følg final table her.

Dagens Video

Kristy Arnett snakkede med Allen Bari efter hans sejr i $5.000 No-Limit Hold'em eventet. Han snakker om hvordan det gik på final table, hans videre planer for WSOP og hvordan det føltes at vinde et bracelet.

More Stories

Other Stories