888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

5. Plads Til Raffy I Event #8

Stefan Raffay

Med et samlet startfelt på 4178 spillere var Event #8 det hidtil største event ved årets WSOP. Blandt spillerne var danskerne Kim Frederiksen og Stefan Raffay, som begge nåede at komme i pengene. Sidstnævnte nåede hele vejen til final table,

Final table var noget af en rutsjetur for den svensk-bosatte dansker, som efter et par uheldige setups kom tilbage efter en dobling med med {k-Clubs}{q-Clubs} i mod {a-Clubs}{9-Hearts}, hvor en {q-Hearts} sejlede ind på river.

Det hele endte dog brat da Raffay åbner med {q-Diamonds}{q-Spades} og bliver mødt af et all-in fra chip leader Sadan Turker. Et call fra Raffay viste at han var langt foran Turkers {9-Spades}{9-Hearts} og i god position til at blive ny chip leader. Det var dog et horribelt flop, som mødte danskeren; {9-Clubs}{9-Diamonds}{8-Spades} gav Turkey quads og Raffays turneringsliv hang i en tynd tråd, hvor kun runner-quads kunne hjælpe ham. {J-Diamonds} på turn afgjorde sagen og Raffay måtte se sig ude på en 5. plads til $149.392.

Kim Frederiksen endte på en 14. plads til $29.743.

Relaterede turneringer

Relaterede spillere

Hvad mener du?