888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Betfair Poker Summer Road Trip - Fantastisk Value I Juni

  • Oliver KnudsenOliver Knudsen
Betfair Poker

Betfair Poker har en mase kampagner i denne måned, som kan give dig et frirum fra sommervarmen. Ligemeget om du er cashgame eller turneringsspiller, low eller highstakes, så er der kampagner for dig i juni.

Summer Slam:
Fra d. 3-28. juni: Ligemeget hvor højt du spiller. Des flere point du optjener, jo flere Summer Slam freerolls kan du deltage i. Der er micro, mini og grand slam freerolls. Hvis du optjener minimum 250 Poker Points, kan du spiller i $10.000 freerollen d. 3. juli.

$30.000 Raked Hands Frenzy:
Fra d. 1-21. juni og igen d. 1-21. juli kan du vinde del af en stor præmiepulje på $30.000 - ligegyldigt hvilket level du spiller på. Der er tre seperate ranglister med en førstepræmie på $1200 for guldranglisten med 150 pladser betalt i alt.

Betfair Poker Summer Road Trip - Fantastisk Value I Juni 101

$60.000 Natural Born Grinders
Udover det er der fra d. 3. juni en $60-000 rangliste. Denne er forskellig og tæller per uge, med de bedste fire uger som din endelige score. Spilleren med de fire bedste uger vil vinde $10.000. Alle i top10 vil vinde minimum $1.000 og 150 pladser betalt i alt.

Skill & Go
Sit & Go spillere kan konkurrere i Skill & Go. Hvadenten du er micro eller highstakes spiller konkurrerer du på samme rangliste, hvor resultaterne bliver udregnet efter buy-in, level og volume. I hvert ugentlige $5.000 race bliver top25 spillere betalt efter følgende formel:

Betfair Poker Summer Road Trip - Fantastisk Value I Juni 102

PokerNews iPAD2 Summer Madness
PokerNews spillere hos Betfair Poker får endnu mere ud af deres spil. Fra d. 1. juni frem til 31. august kan de optjene points til at spille i fem eksklusive iPad2 freerolls i septemer. Vi har 15xiPad2s på højkant og de points du optjener i de fire ovenstående kampagner vil også gælde i vores iPAD2 Summer Madness kampagne. Læs mere på vores iPAD2 Summer Madness side for more information.

Husk også at du kan benytte dig af vores $2.500 Første Indskud Bonus når du opretter dig hos Betfair Poker via PokerNews.

Hvad mener du?