Dagens Nyheder: Online Poker Trafik Opdatering PowerPoker Trækker Sig Fra USA, samt meget mere

online poker

Ugens helt klart største nyhed er stadigvæk Ivey vs Full Tilt Poker.
Der er dog stadig plads til en masse andre nyheder fra pokerverden. Læs videre for at se de nyeste tal om pokerens nedtur i trafik og at PowerPoker har forladt det amerikanske marked.

Ugens Største Nyheder

Var du også en af dem, som syntes at Aussie Millions' $250.000 buy-in turnering var stor? Pokeren tager nu endnu et kæmpe skridt frem i afholdelsen af turneringer med et uhyre stort buy-in. WSOP har annonceret en turnering med et $1 million buy-in, som skal hjælpe One Drop projektet.

Trafik Opdateringer

Ifølge PokerScout, mistede online poker 3,4 procent i trafik i sidste uge. Full Tilt Poker var igen blandt dem som tabte mest med et fald på hele 7 procent. Det gør det til 4. uge i streg, at Full Tilt Poker har set et fald i trafikken og er 3. gang de taber mere end 5 procent. Af de ti største sider og netværk på PokerScouts' rangeringer tabte 9 af dem traffik.

Rapporten viser også at indenfor det sidste år har der været et fald på 18 procent. Merge Gaming Network, 888poker, og Bodog er oppe med 145, 73, og 45 procent. Årets største fald går til Cereus Network, som har mistet 96% af deres trafik. Full Tilt Poker og PokerStars har oplevet et fald på 35% og 25%.

Hvis du vil læse mere, så gå ind på PokerScout.com.

Endnu Et Site Trækker Ud Af USA

Endnu et pokersite har forladt det amerikanske marked som følge af Black Friday. PowerPoker har udgivet en meddelelse på deres hjemmeside som siger: "Due to recent movements by the U.S. government concerning online poker, PowerPoker is no longer accepting new U.S. players."

Ifølge meddelelsen har sitet valgt at rykke helt ud af USA, men nuværende amerikanske kontoer vil stadigvæk være tilgængelige.

Læs mere påPowerPoker.com.

Inside Deal

Jon Anik fik selskab på hans show ESPN's Inside Deal af Andrew Feldman, som via Skype var med til at snakke om årets 2011 World Series of Poker indtil videre, Phil Ivey og mere.

WSOP Update

Følg med i hvad der skete på dag 2 i denne oversigt fra Kristy Arnett.

Hvad mener du?

More Stories