888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Et Kig På De Største Personligheder Ved Årets WSOP

  • Oliver KnudsenOliver Knudsen
Thundurrrrdome

Efter en måned ved årets World Series of Poker har Rio allerede været scene for et hav af dramatik og gode historier samt fantastisk poker. Navnene på årets mest indflydelsesrige spillere skaber et rimeligt godt billede på årets WSOP indtil videre.

ElkY Vinder Første WSOP Armbånd

Den energiske Bertrand "ElkY" Grospellier har vundet alt hvad han har kunnet komme i nærheden af i poker før årets WSOP; I sidste uge fik han dog også et armbånd fra WSOP og færdiggjorde dermed hans triple crown og blev dermed d. 4. person til at gøre dette. ElkY fik $331.639 og det vigtige armbånd for hans sejr i $10000 Seven Card Stud Championship. Selvfølgeligt var det i bedste ElkY-stil at han gjorde sejren så dramatisk som muligt. Han kæmpede sig tilbage fra modstanderen, Steven Landfish' 24:1 chip lead.

Hellmuths Jagt På Sit 12. Armbånd

En af pokerens største navne og største personligheder på godt og ondt, Phil Hellmuth har været uhyre tæt på at vinde sit 12. armbånd, men måtte se sig slået heads-up i $10.000 Seven Card Stud Hi-Low Split Championship. Hellmuth jagter stadig armbåndet, men kan indtil videre nyde godt af stormløb mod en sikker Player of the Year-titel.

Mercier

Jason Mercier nåede hans 2. final table i år og vandt sikkert og bekvemt hans 2. WSOP-armbånd.

Thundurrrrdome

Det ville have været en stor skuffelse hvis Tom Dwan ikke nåede at final table i år og skulle kæmpe for titlen i Thundurrrrdome arenaen. Han nåede final table i $10,000 H.O.R.S.E. Championship som chip leader og lå til at vinde et par gode sidebets hvis han vandt. Hele durrrr-seancen var dog en skuffelse til forrige år og man mangler Howard Lederer og Phil Ivey fra sidste år, som var fyldt med skræk og rædsel for at Tom skulle vinde et armbånd. Durrr sluttede som nummer 5 i eventet, hvilket gav et par lettelser på railen, men intet i forhold til sidste å.

Men

Poker skal have en bad guy og med Hellmuth der fokuserer på at spille kort i år og fremstår meget sympatisk må man søge andre veje. Heldigvis er der Men the Master. Men Nguyen er en af de nemmeste person at hade i poker. Han har en broget fortid med snyd og tilsvining af dealere. I år har han fundet en ny linje at overskride da han kom ud i en diskussion med Vanessa Selbst på dag 1 af $10.000 PLO Championship og kom med hånende kommentar om at hun ikke skulle være en kvinde.

Hvad mener du?