WSOP 2018

Main Event Passport Freeroll Hos PokerStars

Main Event Passport Freeroll Hos PokerStars 0001

Download PokerStars og optjen 75 VPPs før d. 26. juni for at spille med i en $15.000 Main Event Passport Freeroll d. 30. juni klokken 15.00 EDT.

Tiden er ved at løbe ud hvis du vil deltage i World Series of Poker Main Event, men du kan stadig nå at kvalificere dig gratis via PokerNews og PokerStars. D. 30. juni klokken 15.00 afholder vi en $15´.000 Main Event Passport Freeroll.

Vinderen vil få en $13.000 Main Event Passport, som kan blive brugt til WSOP Main Event, mens de sidste $2.000 bliver udbetalt efter PokerStars' normale udbetalingsstruktur. Pakken indeholder $10.000 buy-in, plus $3.000 til rejse, hotel og lommepenge. Pakken kan også benyttes til at spille PCA, EPT eller LAPT.

Besøg PokerStars

For at kvalificere dig skal du downloade PokerStars, og når du opretter dig benytte kampagnekoden DANISHPOKERNEWS. Derefter skal du optjene 75 VPPs mellem d. 1. og 26. juni og du vil kunne spille med i vores freeroll d. 15. juni klokken 1500 EDT. Nuværende PokerNews-spillere hos PokerStars kan også i turneringen så længe de opfylder VPP kravet.

PokerStars Pro and Main Event Champion Jonathan Duhamel
PokerStars Pro and Main Event Champion Jonathan Duhamel

75 VPPs er mindre end $13 i rake, så et meget realistisk krav.

download PokerStars i dag og optjen 75 VPPs før det er for sent. Husk at benytte kampagnekoden "DANISHPOKERNEWS" og bonuskoden "STARS600", for en 100% op til $600 bonus.

Besøg PokerStars

Hvis du har nogen problemer med denne kampagne, så kontakt venligst vores Promo Support System.

Hvad mener du?

More Stories