WSOP 2018

PokerStars Annoncerer Nye Lørdagsturneringer

PokerStars

Lørdag bliver den nye søndag på PokerStars. En ny række serier, som vil være en fordel for europæiske spilere, low-stakes spillere og folk der skal arbejde om mandagen. En helt ny række serier vil nu blive spillet om lørdagen, kendt som The Saturday Line Up.

Syv turneringer med lavt buy-in og store garanterede præmiepuljer. Dette inkluderer en $2,22 rebuy med en garanteret præmiepulje på $50.000, en $27 turnering med $40.000 garanteret, en $55 PLO turnering med $30.000 garanteret samt en $33 turbo med $50.000 garanteret.

Du kan finde alle de nye turneringer i PokerStars lobbyen ved at vælge ‘Tourney’ & ‘Special’ (Turnering & Speciel).

PokerStars Annoncerer Nye Lørdagsturneringer 101

No Lose Special Offer

For at fejre den nye serie tilbyder PokerStars en fantastisk ‘No Lose’ kampagne. Hvis du buster ud af en de nye lørdagsturneringer d. 25. juli før du kommer i pengene vil du få en ny billet til samme slags turnering!

Hver spiller kan kun få én ny billet. Den gratis billet skal bruges inden d. 16. juli

PokerNews Main Event Passport Freeroll

Glem ikke vores $15.000 Main Event Passport Freeroll, eksklusivt PokerNews. Når du opretter dig hos PokerStarsvia PokerNews og optjener 75 VPPs før d. 26. juni 2359 EDT, vil du være kvalificeret til vores freeroll d. 30. juni klokken 1500EDT, hvor hovedpræmien er en $13.000 Main Event Pakke.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories