WSOP 2018

Skynd Dig For At Vinde En Main Event Pakke Hos PokerStars

Skynd Dig For At Vinde En  Main Event Pakke Hos PokerStars 0001

Kvalifikationen til vores $15.000 Main Event Passport Freeroll er begyndt. For at kvalificere dig skal du downloade PokerStars og benytte kampagnekoden DANISHPOKERNEWS. Når du derefter har optjent 75 VPPs mellem d. 1-26. juni vil du kunne spille med i vores freeroll d. 30. juni klokken 1500 EDT.

Vi håber at du har nydt World Series of Poker indtil videre og vores eksklusive PokerNews Live Updates, videoer og podcasts. Hvilket dramatisk WSOP det har været indtil videre i år; Phil Ivey boycutter serien, Jake Cody vinder en triple crown og Phil Hellmuth var så tæt, som man kan være på at vinde hans 12. bracelet.

Der er en mere stor overskrift vi vil skrive i år; Dig der kommer til WSOP gratis.

Besøg PokerStars

Du kan stadig spille med i WSOP Main Event i år ved at vinde vores eksklusive $15.000 Main Event Passport Freeroll hos PokerStars. Vinderen vil få et $13.000 PokerStars Main Event passport, mens de sidste $2.000 bliver udbetalt efter PokerStars' normale udbetalingsstruktur

You could be making headlines at the WSOP this year.
You could be making headlines at the WSOP this year.

Du kan også benytte pakken til at spille i PCA, LAPT eller EPT. Men hvorfor ikke tage til World Series of Poker hvis du vinder. Pakken inkluderer $10.000 buy-in og $3.000 for hotel, rejse og lommepenge.

Besøg PokerStars

For at kvalificere dig skal du downloade PokerStars, og når du opretter dig benytte kampagnekoden DANISHPOKERNEWS. Derefter skal du optjene 75 VPPs mellem d. 1. og 26. juni og du vil kunne spille med i vores freeroll d. 15. juni klokken 1500 EDT. Nuværende PokerNews-spillere hos PokerStars kan også i turneringen så længe de opfylder VPP kravet.

Skynd Dig For At Vinde En  Main Event Pakke Hos PokerStars 101

download PokerStars i dag og optjen 75 VPPs før det er for sent. Husk at benytte kampagnekoden "DANISHPOKERNEWS" og bonuskoden "STARS600", for en 100% op til $600 bonus.

Besøg PokerStars

Hvis du har nogen problemer med denne kampagne, så kontakt venligst vores Promo Support System.

Hvad mener du?

More Stories