888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Summer Slam Hos Betfair - Vind Fede Gadgets I Hele Juni

  • Sune  HansenSune Hansen
Betfair Poker

Vind fede præmier hos Betfair i juni måned i deres Summer Slam kampagne. Fra d. 3 til 28. juni kan du kvalificere dig til Summer Slam finalerne, hvor du kan vinde fede præmier som fx Rayban solbriller, Pro headphones, iPad2, Xbox 360, 24” HD monitors og meget mere.

Kig på kortet for at se hvordan du i løbet af juni måned kan kvalificere dig til Micro-Slam, Mini-Slam og Grand Slam finalerne. Der er finaler for alle slags spillere; fra storgrinderen og ned til freeroll-spilleren.

Summer Slam Hos Betfair - Vind Fede Gadgets I Hele Juni 101

iPad2 Summer Madness

Få muligheden for at vinde endnu flere gadgets med PokerNews. Opret dig hos Betfair Poker via PokerNews i juni eller august for, at kunne vinde en af femten 16GB iPad2s. Nye spillere kan optjene freeroll billetter mellem d. 1. juni (00:00 CET) og 31. august (23:59 CET). Des flere Poker Player Points du optjener, des flere billetter får du til, at deltage i vores iPAD2 freerolls mellem d. 3-7. september.

For mere info: iPad2 Summer Madness

Hvad mener du?